Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mala nevjesta je super serija ali molim vas, posto sada pocinje skola da je premijestite u drugi termin.Negdije oko sedam na vece.To mi je velika zelja jer mi je \"Mala nevjesta\"najdraza i sigurno najbolja srija na tv-u. MOLIM VAS.
Mala nevjesta je super.Samo mi se ne svida to sto ponavljate epizode i sto dio u 19:00 h veoma kratko traje a reklame su duge.Mozete li onda (ako je ikako moguce)da onaj duzi dio prenesete u 19:00 i da ne ponavljate epizode.Molim vas.A sto se tice sadrzaja serije mislim da je ovo jedna od najboljih serija na tv-u i na pink-u.Hvala vam sto je emitujete i sto ispunjavate zelje vijernih gledatelja male nevjeste:HVALA!!! :))
Najdraza serija definitivno
koliko ima sveka epizoda mala nevesta imali prevoda
Ja mislim da hoce Anadi I Jagdis biti zajedno, al samo sto ce Jagdis varati Anadi sto je veoma jadno....al ja mislim da ce se Anadi i Jagdis pomiriti, al vidjecemo jer nas ceka jos uzbudljivih dogadaja jer serija ima oko 700 epizoda.
Serija mala nevjesta je najbolja serija koju sam ikad gledala.Samo znate li vi dokad ona traje i da li ce Anandi i Jagdis na kraju biti zajedno.Samo to me zanima,ostalo je sve (y) :)
Mala Nevjesta je kao i uvijek najjbolja serija na PINK BH. Al imam jednu zamjerku? Zato sto ponavljate uvijek jedno te isto kad pocinje serija. Pola vremena prode dok ponovite uglavnom dvije epizode i to mi se stvarno ne dopada. Kad pocinje serija mogu se u kratkim scenama pokazati sta je bilo a ne ovako jer imam puno cekati dok se nastavi dalje, pogotovo kad pocinje u 19:00 sati isto tako ponavljate i pola sata traje sto ponavljate pa reklame i na kraju ne bude ni 15 min nove epizode :(((... ako ikako moze da ne ponavljate toliko neg u kratkim scenama bio bi vam veoma zahvalan a i moja mama hehehehe, a mislim i mnogo drugima.
Mala Nevjesta je najjbolja serija na tel PINK BH. pratim je svaki dan i ne mogu da se razdvojim od te serije haha. serija koliko je dobra toliko je i zalosna, jer oduzimaju djeci njihovo djetinstvo i prerano sklapaju brak. To je stvarno zalosno, i zato je serija veoma interesantna.
MALA NEVJESTA JE NAJBOLJA INDIJSKA SERIJA! ANANDI i jagdis su tako slatki BAJRON I SUMITRA JAKO VOLE SUGNU,JAGDISA I ADNANDI VASANT I GENA SU DOBILI SINA NANDU I SAKO SU SRETNI KALJANI NEKADA JE STROGA A NEKADA I DOBRA MAHAVIR SING HOCE DA UNISTI SVU SRECU PORODICI DEVI MADAN SING I NJEGOV BRAT NEVOLE SUGNU SIJAM I SUGNA SU JAKO SRETNI BAGO JE TUZNA STO JE KAZAN U ZATVORU DA NENABRAJAM VISE JEDNOM RIJECJU SVI SU SUPER U SERIJI I SERIJA JE EKSTRA
nek anandi manje place i posebno sumitrica i nek gena ne stiti mnogo sumitru kao daj joj je majka
pa brate nije los termin
SUPER JE SERIJA MALA NEVJETA
Indijci su bolestan narod
Mislim da je serija jako poucna i zanimljiva,ali sada mi je najvise zao sugne zbog pratapove smrti.:(zbog toga me zanima da li ce ona nekoga upoznati i da li ce se zaljubiti?unaprijed hvala
Kakva vi ovo s......a reklamirate???