Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma svi su horor filmovi svakako zasnovani na istini... :) http://bhpogled.com/10-horor-filmova-zasnovanih-na-istinitim-dogadajima/
PRIDRUŽITE NAM SE https://www.facebook.com/filmskikorner/timeline Stranica "Filmski korner" je namjenjena svim ljubiteljima filma,,, donosimo najnovije vijesti, pišemo o povijesti filma, zanimljivosti i još mnogo toga ..
ma najjače je kad je Hiltonka glumila u onom horroru " house of wax " ili tako nekako ....umrli smo od smijeha kad su je ubili u filmu :)
💩
Buahaha, ima da me sanjaš.
Hej, evo me. Vrijeme za glavobolju, rekla bih. A čuj Smucala, ma šta mi kažeš?
Moguće, nego me zbuni. Opet. Baš je neki čudak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)