Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presudno je da vratite dobrog režisera a prvenstveno mislim na Gore Verbinski koji uradio fantastičan posao na prva tri dijela ovog filma.
Sto ne ode malo Emiru Svecetnickom na Mokru Goru?
Ako Depp dobije cameo ulogu to ce biti samo marketinski trik. Ova fransiza ako se tako moze nazvati vise nema smisla. Samo prva 3 dijela su licila na jednu smislenu cjelinu. 4 dio je bio ok, 5 dio totalno djeciji film. Da su slijedili neku logiku price ona se trebala vrtiti oko lika Orlanda Blooma kao Kapaetana Hollandeza. Danasnji Disney ce upropastiti i onako slabasnu fransizu.
Prva tri dijela su imala smisla jer ih je režirao Gore Verbinski. 👍
To se trebalo prestati snimati nakog treceg nastavka Sve sto vise snimaju postaje gore i gubi smisao
Nisam gledao ni jedan dio
Zato je kcera Lily-Rose Melody Depp kraljica