Najnovije glasine
55

Johnny Depp u pregovorima za snimanje nastavka "Pirata s Kariba", ne bi trebao dobiti glavnu ulogu

L. R.
Johnny Depp (Foto: EPA-EFE)
Johnny Depp (Foto: EPA-EFE)
Johnny Depp ipak bi se mogao pojaviti u šestom nastavku kultne franšize "Pirati s Kariba".
Nakon glasina da će Johnnyja Deppa u novom nastavku filma "Pirati s Kariba" zamijeniti glumica Ayo Edebiri, pojavile su se nove glasine u kojima se navodi da produkcija Disney ima želju nastaviti saradnju sa slavnim glumcem.

Prema pisanju portala Dexerto, Depp je u pregovorima za sudjelovanje u "Piratima s Kariba", ali samo u sporednoj ulozi. Također, istakli su da film još uvijek nema zvanični naslov, kao ni datum izlaska te spisak glumaca. Međutim, poznato je da se Joachim Ronning sprema vratiti u rediteljsku stolicu.

Vijest o mogućem povratku Johnnyja Deppa istovremeno je izazvao ogromno uzbuđenje mređu njegovim fanovima, ali i negodovanje među ostatkom publike zbog spora kojeg je vodio protiv bivše partnerice Amber Heard.

No, voljeli ga ili ne, "Pirati s Kariba" gotovo su ne zamislivi bez njegovog pojavljivanja u ulozi luckastog kapetana Jacka Sparrowa.

Unatoč informacijama koje sugerišu da je Disney zainteresiran vratiti Deppa za sporednu ili čak cameo ulogu, a ne za glavnu ulogu, fanovi se i dalje nadaju da će njegov povratak ponovno pokrenuti magiju serije.

Deppovu duhovitost i karizmu zavoljeli su ljudi gotovo svih uzrasta, pretvarajući kapetana Jacka Sparrowa u jednog od najomiljenijih likova u historiji kinematografije.