Pripreme za novi film
0
Jessica Alba uzima časove streljaštva
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irfan Nefić: Za sve slučajeve u kojima osumnjičeni pogodi metu, mi odmah znamo da to nije bio Nedžad Fazlija. Svi ostali budu sumnjivi.
Iskreno kada vidim komentare i viceve o Nedzadu, drago mi je sto nisam javna licnost. Postavio sam se u Nedzadovu poziciju i stomak mi se uvrnuo naopacke, a covjek nije nista lose uradio nikome, samo je bio los na takmicenju i TO JE SVE. Pitam se koliko ovakva mahalaska zloba zaprvao utice na mentalni sklop takmicara tj. na na ishod takmicenja. pozz
@@rajvosa 28.08.2012. u 21:36 vjeruj mi da ne mrzim nikoga a sto se tice stra.nki nemam favorita, na izborima biram one za koje procjenim da su manje zlo i uvjek pogrijesim :-)) ja znam sta pricam, ako gledas bukvalno vidjet ces da je on svojim kvalifikacijama postigao da ga pozovu iz OI, ali hocu da kazem se moraju finansirati ostale stvari prije OI... moja prica nema veze sa mojim (ne)znanjem o kvalifikacijama, samo isticem da su danas stranke svugdje upletene pa cak i u sportu pa i sam Nedzad... logicno hocemo li prekinuti sa raspravom, dosta je bilo jer mozemo ovako dugo :-))) ugodna noc i puno srece do slijedeceg puta i nemoj nesto zamjeriti
nisam. ti kazes lopov bez dokaza. a ja kazem diletant jer ti kaze d kod nas stranke salju ljude na olimpijadu. prvo sam mislio da se zezas a onda vidim da si ozbiljan i to ponovio nekoliko puta. to moze reci samo neko ko pojma nema o kvalifikacionom sistemu za olimpijadu ili ko mrzi iz nekih razloga fazliju i SDP. tolika mrznja, vrijedjanje, pljuvanje samo zato sto je covjek postigao los rezultat nema ama bas nikakve veze sa sportom. i naravnmo napada se danima samo njega i nikokga drugog.
nisam te uvrijedio ako sam rekao da si diletant. proguglaj i vidi znacenje rijeci diletant. Za nazvati nekoga LOPOVOM moras imati jak argument a ne samo zato sto ti se neko ne svidja kazes lopov. po cemu je fazlija lopov. sto se covjek izborio za jos jedan nastup na OI. pa gdje su bili drugi strijelci sto se oni nisu izborili. samo nemoj pricati kako ga je stranka progurala na OI. i jos uvijek je zapisano da je on nas najbolji olimpijac. znaci ne stoji ti tvrdnja da nema rezultate. ako on nema sta je onda sa ostalima. ako su nasi sportisti jedini krivci za slabe rezultate na Oi.onda smo sretni jer mi uopste nemamo problema u sportu. odlicno je. razni sportski mesetari i nazovi menadzeri uzimaju budzetske pare a zatvaramo oci pred tim, a napadamo ono malo jada sportista sto je samo zahvaljujuci svojim radom uspjelo da se izbori da i nasa zemlja ucestvuje na OI. moramo biti svjesni da su to nasi najbolji sportisti mi bolje nemamo. jer da smo imali otisli ti a ne ovo sestero.
napadate covjeka bez veze. sto ne nepadate neke nase sportske strucnjake, sportske menadzere, koji su neke klubove zavili u crno i doveli ih pred gasenje. a i oni se bave politikom. samo su u vama omiljenoj stranci. sta je sa KK Bosnom i dugovima od 10 miliona KM. ko je te dugove napravio. ko je potrosio tvoje pare a nigdje rezultata. sto ne postavljas ta pitanja. nego se uhvatio fazlije i nasih olimpijaca kako trose tvoje pare na olimpijadi. i dobro ti je ovaj gore odgovorio na olimpijadi je sve besplatno.
ti si totalni diletant. prvo na olimpijadi je sve besplatno. i niko tamo ne trosi tvoj novac. drugo olimpijada nije seosko taklmicenje i za olimpijadu se trebaju ispuniti norme koje propisuju svjetske federacije za svaki sport. svi nasi sportisti su morali ispuniti odgovarajucu normu ili imati potrebnme uslove za dobijanje pozivnice. sigurno niko nije otisao zato sto je miljenik ove ili one opcije. ako se nama moze potkrasti greska sigurno ne moze Medjunarodnom olimpijskom komitetu. i nasi sportisti su zasluzeno otisli na OI. A sto nije neki drugi sportista iz BIH to treba pitati te sportistei njihove klubove i saveze. o postignutim rezultatima se nema sta puno pricati koliko para toliko muzike. i ta ubleha tvoje neko pare trosio ne moze proci ni kod djece u vrticu.
pricajte vi sta hocete lik je nas najuspjesniji olimpijac do sada. napadaju ga samo zato sto je SDP-ovac. zalosno, jadno i bijedno.
http://www.youtube.com/watch?v=-d4LvSDuHsQ :)))))
@rajvosa ...hvala...vidim da ga razvlače k\'o jufku :)
Uzima casove kod Fazlije, ebo je on coravu
...može mi neko objasniti...što je fazlija na tapetu...nisam pratio IO...