Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jasmila bljak
Ovo je misao za anale. Svi ćemo da izginemo u svjetskom ratu al daj još jednu rezoluciju za kraj.Shvatanje života kao kafane.
Rezolucija je rješenje za otklanjanje karcinogenog tkiva na Balkanu i kazna za Srbiju jer su uzrok toga karcinoma opasnog po Balkan . Tzv rs postaje zvanično naziv GTRs.
Usvajanje ove Rezolucije bila bi najveća pobjeda pravde nakon rata. Vučić je išao kod Macrona da ga moli na koljenima da se povuče Rezolucija, a kad ga je ovaj odbio. Onda je Vučić izmislio priču da je išao ugovarati kupovinu rafala.
Eeeee Jasmila pokazala si ko si i šta si !?
Jasmila je jedna od dva najbolja bosanska režisera a to što sda botovi ne razumiju poruke iz filmova o Srebrenici ili ničije zemlje je zato što nisu ni bili u ratu, jer su potomci dezertera, pobjegulja i izdajnika i zato što su odrasli uz muziku pinkovih zvezda granda, cece i ciganskih filmova Emira Kusturice.
Jasmila Pasteta Zbanjic
Zasto se nudi prostor ovoj osobi....ona sa onim svojim filmom o Srebrenici je sve rekla...treba da je bude stid...
Ko sta pitao zgubicko
zenski Emir Kusturica
Haj sto je populista, nego je onako odvratna sama od sebe i likom i glasom 🤮 Odavno nisam nikoga antipaticnijeg vidio