Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snimanje pocinje \"najesen\"??? To neka nova rijec?? \"najesen\", ne salite se??
Odlični efekti, odlična priča filma, bez obzira što je fantazija, govori o tome da se čovjek ne stavlja uvijek u prvi plan. Jedva čekam nastavke !
avatar je bio jedna obicna sto puta preprica prica ZLIH KAUBOJACA I DOBRIH INDIJANACA...i kako kaubojac zavrsi srecom nesrecom na teritoriji indijanaca bude zarobljen vidi njihovu kulturu i zaljubi se u indijanku i onda se bori protiv kaubojaca... znate li koji je to film KEVIN COSTNER- DANCES WITH WOLVES- Pleše sa vukovima. Mladja raja, pogledajte taj film nece vam biti zao.
ma da pravo kažem, prvi film je obicno sranje u boji-višee za djecu ////
Ovaj Avatar je sranje !
Mali Robespierre je danas naučio jednu novu riječ, a to nije \"najesen\"!
q.rac od filma, kao i svi noviji q.rčevi filmovi, jer se samo priča o tome koliko je j.e.beni q.rac od filma koštao, te se sve podređuje q.rčevom 3D efektu, a priča i poruka filma su nebitni...nova izdanja sedme umjetnosti su jedan VELIKI K.U.RAC ! ! !
Avatar je beton, nadam se da sledeca tri dijela nece bit samo lovomlati (kad moze najesen, moze i lovomlati) na racun prvog ...
james konacno neki film vrijedan paznje za gledanja izgleda ga zaboljelo sto su marvelovi avengersi zaradili vise kesa od njegovog avatara XD
nemam namjeru gledat ni jedan, a kamoli sva tri
Ja ne vidjeh ni prvi!