Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POTPISUJEM!
Sa-x objavljuje vijesto o Iranu iz JEDNOG JEDINOG razloga. Da bi njihovi moderatori mogli proljevati svoju OTROVANU PLJUVACKU po Iranu i po svim muslimanina. To NE VIDJETI moze samo budala. AKADEMIK; Iranac, dodik, Zivko Josilo, i slicni sjede u njihovoj redakciji. Cilj tog PLJUVANJA jeste izazivanje reakcije bosnjaka, da bi se POKAZALI ista stoka kao njihovi gore navedeni MODERATORI.
Prvo pogledajte film pa onda kenjajte...
Pa, idiote, navedi nam jedan od teroristickih cinova koje je ucinio Iran i navedi jedno od tih \"najvecih zala\" koja poticu iz Irana. Ako ne mozes ili ne znas, vrati se mami pa je zamoli da te abortira.
Pa zar i flim treba dovoditi u vezu sa politikom, terorizmom, itd...? Ma koji ste vi samo je_eni primitivci to je čudo jedno!
Vala ne bi je ja. Iran je teroristicka zemlja zato se cudim ovim gore komentarima. Iz irana potice najvece zlo i totalitarna \"demokratija\".
Fina ova Iranchica, znala bi ga mala.......
Znam gledao sam film, nista nisam razumio posto je prevod bio na engleskom, ali sam se cepao od suza. Ovako smo ja i moja Ranka asikovali po farmi svinja u Novoj Topoli.
Izraelski, srpski, iranski i sl. se i piše malim slovom grmalju.
Hex svaka čast....Trijumfe za tebe je malj i kamenolom!
trijumf pa manje je zlo ne znat gramatiku potpuno , nego biti ne covjek kao ti !!! ti bi svoju mater sasjeko za marku
Sarajevo i Teheran u jednoj drzavi!!!!!! Zbogom vlasi :P
hex, O tvojoj kulturi i stepenu obrazovanja govori tvoj post. Gramaticke greske, pogresni padezi, pisanje nacija malim pocetnim slovom. Nema potrebe da se doda jedna jedina rijec. Iranska \'srceparajuca\' drama i jeste tvoj nivo.
Pa, zasto ne? Sigurno je masa izraelskih filmova takodjer jako dobra, sto vise, jeste jako dobra. Ali, dobra je i masa srpskih i bilo kojih \"ne-muslimanskih\" drama, zasto ne? To je samo vama primitivcima poput ovog Dodika i Trijumfa koji trazite primitivizam po svijetu da bi opravdali svoj seljakluk ne pase. Kakve muslimanske drame, sta je to, taj zanr ne postoji, pa jeste vi normalni? Vi uopce niste Srbi, niti bilo sta drugo, vi ste jednostavno prostaci koji svojim frustracijama dajete nacionalni predznak da bi opravdali svoje strahovito neobrazovanje. Ostali civilizirani komentatori nemojte se spustati na ovaj nivo i generalizirati bilo koji narod, ovo je jednostavno neobrazovani olos koji provocira ovdje...
pa vidi se da nemate pojma o veličini, kvalitetu i značaju iranske kinematografije u svijetu!uživajte plivajući u sopstvenoj entropiji:D