Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno !!!
u jesu masončuge navalile da si izdijele priznanja povelje i nagrade imal džontre đe ba, da im i on jednog oscara uliva, nek se nađe za puta
Pretpostavljam da je film golo njesra! Andželina je osrednja glumica, a o rediteljskim kompetencijama ne vrijedi govoriti!!! Ovakve budalaštine srozavaju ljude koji ovdje žive, a oni naši nesretni glumci svi napaljeni zato što snimaju s njom! Joooj...valjda zaslužujemo bolje od ove holivudizacije!!!
kako li bi se ova kobila osjecala da nju ili joj cerku neko odere? sramota je da smo mi uopste ovo dopustili da se snimi, i to jos da snimi jedna anoreksicarka koja veze nema sa zivotom a ne sa glumom i rezijom. jos ona fol izjavljuje kako hoce da pomogne. gdje si bila kad su ovaj grad i ovu drzavu rusili glupaco jedna beskrupulozna?
onaj desno isti Alen Dobrić (fotograf) iz Tuzle..ma pljunut!
Pa ja,sve to prolazi dobro kod ovih koji vako reklamiraju nas koje patimo u ovom svijetu mrzbje,a sta to nama znaci? -Nistaa ! -Samo nas jos gore blate i ogovaraju,zale i mrze,a ne treba da bude tako !
snimiš Srbina kako dere Bošnjakinju i dobiješ Oskara,Zlatnog globusa i raznorazne međede srebrne i bronzane.............sasvim jednostavno!!!
najpoznatiji bosnjak na svijetu je mevlud,jedini bosnjo ciji je lik obisao sve svjetske stanice.
Sad pomisli koliko ste vi jadni.
Srbi nacija koja se ponosi ulogom zlocinca.
Ti u istu ravan stavljas Kusturicu i velikana Polanskog.Pa Kusta h.ebo te on usta bi mogao Polanskom kafe kuhat ili cipele cisititi.
Nek\' nju neko siluje pa da vidimo hoce li se z aljubiti
Ja ove naše Zane gurbeta mati mila
fasovacemo jos jednog oskara ko da gledam
Jadna nacija koja se ponosi svojom ulogom zrtve...
Ovo stvarno vise nema smisla, mogu li se kojim slucajem povezati ovi komentari sa fb profilima, ja stvarno necu vise citati ni ovaj portal, ni ove c e t n i c k e komentare dok to ne rjesite. Ili bar pogledajte kako to radi B92, pa pokusajte nesto onako, ako nista.
Ni prosjecna glumica, a kao reziser, vjerovano totalna propast...Za reziranje treba imati malo visu PAMETI...Snimila BUDALSTINU u BANANA-DRZAVI uz malo para.... Pa nije ona Kusturica, Polanski, Forman......Obicna marioneta u niskotiraznim ILUMINATSKIM FILMOVIMA KOJI SLUZE ZA ISPRANJE MOZGOVA OVACA PRED KURBAN... Sad ce dzihadlije da me napadnu sto stavih Kusturicu medju VELIKANE REZIJE a ne stavih \"AnDZelinu DJoli i DJasmilu Zbunic......ccccc