Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti... ma...jmune polizi Eminemu lijevo ako ikako mozes :-)
haj ti meni malo kraljice alija lizni desno mudo, da se zasladis...
ima stvarno seljackih furki ovde... sto jes jes aliyah je bila zgodna ... i dobro je glumila u tim filmovima... pjevacica je bila jaka pravo pogotovo ona pjesma sa zadnjim spotom... ali pomalo je uzdizu u zadnje vrijeme kao i tupaca tako to... sve u svemu za mene je ona najbolja!
aaliyah sta ima novo tamo,vidjas li se elvisom,hasetom,bruce liom??
Aaliyah miss u!
Jahh niko se nije rodio niti umro' a da nije bio olajavan u toj nasoj Bosni. Za vas sve papke i primitivce u jazbinama samo da kazem jedno... Niste znali za Aaliyah sve dok nije poginula zato sto slusate vase narodnjake. Oni koji su 90-tih slusali Rap, R'n'B sigurno znaju da je bila uspijesna, a cak se nikad nije ni skinula pred kamerom. A za ovog papka sto kaze da nema pojma o filmu, pogledaj Romeo Must Die ili Queen Of The Damned ako ono slucajno imas TV kod kuce. Uostalom nisam sigurna ni da li ces seljacino znati ovo procitati... ali eto... Try Again! RIP AALIYAH 4EVER ROCKS!
ma fina je ona,ali ja bih selmi(hajek)lizo nogu kad stane u govno-tolko mi je ona sexi
necu babo necu Aliju ali ja je vampirlija, samo je sekirlija, necu babo necu Aliju.
imali smo i mi jednog aliju. hocel sad i on postati najseksepilniji vampir? jebiga, imao je co'ek obrve ko broj jedan, bas onako vampirske...
pise se femmes fatales, jer se radi o mnozini. a alija (nije izetbegovic) je imala sa glumom koliko i ja sa gvoshom na travi. sto kaze ova selene, da nije riknula niko je se ne bi ni sjecao. a sad je traze i kurve na plazi i hajduci na strazi. ma sve je to jedna ubleha. kate beckinsale vlada!
ti si glupa ko konj kako mozes samo nesto tako da izjavis glupaco nepismena ...
nek je pokojna, uopste me ne interesuje jer nije bila niko i nista sve dok nije umrla. najprivlacnija filmska vampirica je kate beckinsale u filmu "Underworld", a aaliyu ne bi niko spominjao da nije umrla.