Film/TV
0

Femme Fatales proglasio Aaliyah najprivlačnijom filmskom zvijezdom

NINA
Pokojna R'n'B pjevačica Aaliyah proglašena je najprivlačnijom filmskom vampiricom svih vremena zasjenivši i ljepotice poput Catherine Deneuve i Salme Hayek, piše magazin Femme Fatales.

Tamnoputu divu, koja je u septembru 2001. poginula u avonskoj nesreći, urednici hollywoodskog filmskog magazina Femme Fatales nominirali su zbog uloge u filmu Michaela Rymera “Queen Of the Damned” koji se temelji na djelu Anne Rice “The Vampire Chronicles”. Njezin filmski partner bio je tada Stuart Townsend, dečko danas super popularne Charlize Theron.

Iako je uz spomenuti još glumila samo u filmu “Romeo mora umrijeti” urednici magazina veličaju Aaliyahine glumačke sposobnosti i ljepotu njezina tijela te dodaju: "Aaliyah bi mogla postići posthumnu besmrtnost koju je stekla Marilyn Monroe."

Francuska glumica Mathilda May zbog uloge u “Lifeforce” izabrana je na drugo mjesto najprivlačnijih krvopija dok je njena zemljakinja Catherine Deneuve osvojila treće mjesto zbog uloge u “The Hunger”, s Davidom Bowiem.

Amanda Donohoe na petom je mjestu za ulogu u filmu “The Lair of the White Worm”, dok je Salma Hayek kao Santanico Pandemoniumna iz filma “Dusk Till Dawn” na sedmom.