Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imate na katz.cd da se skine film... pa eto ako zelite, ali je pirat.. pa cu ja jos cekat kad ubace orginal... a mada meni nekako lose djeluje, jer su izgleda pravo puno koristili specijalne efekte, i usrali car filma.. al zivi bili pa vidjeli.
Monsters vs. Aliens- prva 3D animacija DreamWorks-a! Obavezno pogledajte! Film je strava!
ma kakav ovaj film svaki nastavak nekog fillma je lošiji.....a ovaj film isfuro \"prije rata\"
ma daj bolan kakve ti gige spominjes, cuj vise od 1 gb ccc.......idi u cosak i razmisli o tome sta si uradio
bas me nesto interesuje ocel biti projekcija u Meeting Pointu ??
film nije nesto bar po mom ukusu... prvi i drugi dio je meni puno bolji...
meni kablovska ne moram planirati
hahahahha...ada za sve one koje zele downloadovati, iako ce vam potrositi mnogo interneta...evo upustva... 1. downloadujte sebi utorrent - utorrent.com (ili da budem fer prema njihovoj konkurenciji downloadujte sebi BitTorrent klient) 2. odite na thepiratebay.org i ukucajte fast and furious...nema ga jos ali ce doci vjerovatno za dan dva. Vjerovatno ce biti vise od 1 giga, zato planirajte kako trositi konekciju ovog mjeseca! :-)
KUPUJMO BH PROIZVODE!
aaaa jedva cekam da pogledam