Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gde ti stade ja produzih...
gde ti stade ja produzih...
komentar
Pocivao u miru bozjem i neka te bog,allah,krisna, i sva tvoja publika i njihove duse cuvaju.Jebemu sestru ko te pobjedi:)
Hah Bruce Lee, covjece. Izlazis iz kina, sa ekipom do parka, vade se nun-chake i kojekakve palice, dodjes kuci sav izubijan, i mama onako s vrata kaze tati, "Opet je bio u kinu gledao onog Bruce Lee-a" :) Jedna od najvecih licnosti 20 vijeka.
Onaj ko je 70-ih imao izmedju 5 i 15 godina, srce mu je bilo ispunjeno Bruce Lee-om. A evo i dan danas je slicno. Kad bi se birala licnost 20-og vijeka, on bi trebao biti medju prvima.
ma bruce lee je legenda nad legendama... steta sto ga nema medju nama :(
BRECE LIIIIIIII BRUCE LIIIIII POTEPAJ GI SVIIIIIIII :)))
Brus Li, pobij hin sve!!!!
to je bio zivot,sad nam svima fale ideali.....on je stvarno legenda!
Legenda jedna velika! ...sjecam se,kao mali, nafurao bih se na kung fu odmah nakon pregeldanog filma;)
Brus Li Mali - Veliki Zmaj
nek nam vrate elvisa, haseta, bruce leeja!
bruce lee,tito i jimmy hendrix...to su bili i bit ce jedini mastersi svojih vjestina :))) rest in peace
ma LEGENDA je.. samo to mogu reci , a bilo bih bolje da je ZIVA LEGENDA... ali eto, i dan danas volim gledati njegove filmove, jer je MAJSTOR!!! toliko.. vedo