Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Film je osrednjeg kvaliteta. Ni blizu prvog dijela. Steta. Mozda se poprave u zadnjem dijelu...
ma bilo kako bilo, film je extra...tamam da je 2D :)
A najgore je sto se da primjetiti 3D efekat u nekim dijelovima borbenih scena, kao npr kada se Neo bori protiv 99 agenta Smitha. Strasno lose odradjen 3D efekat. Sa kilometra se vidi da se radi od kompjuterskoj grafici.
Matrix2 ne moze posoliti originalu. Cool borbene scene i to je to
aaaaaarghhhh...cuj zatvorenog tipa...zaklat cu ih :@:@:@:@:@ Al haj bit ce istog dana u 23 sata :) Isplati se prespavati prva dva/tri casa za ovakvu filmcinu :) (100 miliona samo za specijalne efekte) MATRIX IS THE WORLD THAT HAS BEEN PULLED OF FROM YOUR EYES TO BLIND (ili HIDE) YOU FROM A TRUTH! ;) a za sve FRIK-ove ovog filma, evo linka za famozni "BULLET TRAIL" effekat. Enjoy!! http://whatisthematrix.warnerbros.com/cmp/sfx-bullet_videos3.html
jebo vas matrix vise!!!!!!!!!!!!
[url]www.aRt-company.co.ba[/url] .::R::.
ja sam sebi i dRugom dijelu sebe RezeRvisala (za pRvu noc). a mozete i vi na stRanici www.sRt-company.co.ba .::R::.
cuj zatvorenog tipa, pa ste je onda reklamiraju, kakvi sadisti
Ima, ali nažalost, na oficijelnoj Blockbuster web-stranici (www.blockbuster.co.ba) još uvijek stoje informacije o prošlogodišnjem filmskom ljetu.
ima li sajt ovaj blockbusteR?
pihhh... prosle godine je desetak filmova bilo... valjda za SFF cuvaju... :/