'Piramida istine' u Meeting Pointu
0
BiH je kolijevka ljudske civilizacije
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako smo mi kolijevka ljudske civilizacije nije ni čudo što je Svijet ovako s.j.e.b.a.n
Do skora su Srbi imali najluđe historijske hipoteze (najstariji narod, nebeski narod itd..), a sada, po ovome sudeći, postajemo im ozbiljna konkurencija...
Bio na projekciji...film je odlican, dokumentarac koji se gleda lakse i sa vise uzivanja nego mnogi trileri i tzv. filmovi A produkcije. Normalnom, nezatrovanom svijetu topla preporuka za pogledati i donijeti svoj sud, a usput se malo i obrazovati i naucti mnogo toga o svojoj zemlji, Butmirskoj civilizaciji, Neolitskoj istoriji Bosne...Film se ne bavi Semirom O. i u neku ruku i nije mu neki plus...Na premijeri je bio gost kao protagonista filma koji je zaista nesto sasvim drugo...A negativcima, ogorcenim i utucenim, pateticnim i zluradim jadnicima preporuka ono sto ne volite i sto ne zelite gledati nemojte niti komentarisati...
JEL sARAJVO gdje je nekad bilo crknite ko vas j......
\"Film \"Piramida istine\", koji je dobitnik California Film Daimond Award i Golden Palm Award (Mexico) nagrada\" DOBIJA PORCIJU CEVAPA ONAJ KOJI NADJE OVAJ FILM MEDJU DOBITNICIMA NEKE NAGRADE.
Standardno sve cu ti oprostiti ali uspjeh ne.. PA sta ce nama piramide,sami mi smo fenomeni veci od piramida.. E Egipatski strucnjaci kazu da je to piramida.Znaci mi im bukvalno uzimamo posao i oni su priznali da su to piramide
e moj partizan, glupane jedan a što se tiče pirmida u Visokom ako su muslimani nastali od bogumila onda može i piramida da bidne u Visokom
Još da se ovom Osmanagiću pridruže i Sandžaklije i \"raja\" iz Istočne Bosne sa Instituta za istraživanje ratnih zločina iz Sarajeva pa mogu odmah da počnu sa propagandom o \"genocidu\" nad civilizacijom...........
CUJ GOSPA U MEDJUGORJU.....TO JE FAKAT NAJVECA PREVARA IKAD!!!!!!!!!
@Opet Očito je da si ti spao sa DRŽAVNIH FINANSIJA koje smo svi plaćali, jer to nije niko drugi ZA NAS činio, pa ti sad krivo. Tvoja ljubomora i bezobrazluk bi se mogli staviti pod psihijatrijski nadzor. Takvi poput tebe su stvarna opasnost za okolinu.
Koja smo mi mraka od naroda,umjesto da govorimo da ima nesto bez obzira pa da se okrene malo turizma ,mi samo bacamo ljagu i sjecemo sami sebi granu na kojoj sjedimo.Katolici napravise od fatamorgane u Medjugorju gigant svjetski ,od tri kuce nekad sada kompleks turisticki,a bosnjaci samo pametuju i mlate praznu slamu.U Bosnu treba baciti najvecu bombu sto postoji i ove negativce jednom zauvjek iskorjenit.
PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!!
Civilizacija odrasla i napustila kolijevku, a u njoj ostala tri necivilizovana nedonoščeta da se glože do besvjesti. Putuj igumane i ne brini za manastir :)))))
Ovog ludjaka treba zaustaviti pod hitno. On, i vlada i narod koji ga podrzavaju, brukaju nas sve. On je lud i unistava dijelove starog grada Visoko.
na kraju ce biti da je BIH ustvari davno izgubljena Atlantida :D
mamlazi
PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!! PRIDRUZITE SE FACEBOOK GRUPI... SREBRENICA - LAZ KOJA TRAJE!!!!