Iako je "prava raja"
0
Angelina Jolie ne dolazi u BiH
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iako je prava raja, moze da nas api za jaja.
@nosonja cuj ti recenice \"istjerali iz Sarajeva,tj morao sam otići...pa jesi istjeran ili si morao otici...za tvoju informaciju, dodji u sarajevo da se upoznamo pa da vidis koliki sam musliman, kako se predstavljam kao musliman da bi pokazao sarajevo kao multietnicki grad sto on i jeste...dodjite malo, pogledajte...zivite u zabludama i i od cinjenica koje vam serviraju svi oni kojima je to zadatak da prave maglu...nisi u pravu..bilo je ovdje i vecih zvijezda i licnosti od same angeline...sviopet dodju...nema ovdje ni dimija, ni šamija, ni fratara ni muslimana, ni srba ni hrvata ni ovog ni onog...u sarajevu ima svega toga zajedno, ponavljam ZAJEDNO i to je ono sto tebi i tebi slicnima smeta...necudi me tvoje razmisljanje jer kad ovi sto su od sarajeva udaljeni po 30-40km isto razmisljaju kao ti onda i nije nista novo sto ti i tebi slicnima koji ste vjerovatno hiljadama kilometara odavde isto razmisljate..ZIVITE OD PREDRASUDA i dezinformacija...dodjite..vidite,,,
dobro se sjećam kad je Đuri krenuli fino u Ljubljani... nagrađen film oskarom. pa potom uspješna režija pa naša mala klinika pa onda velike izjave kako on više ne ide glumiti...završio sa tim... a sada vidim...izgleda NESTALO PARAA KRIZA NASTALA sada se i glumi u filmu i ponovno svira u grupi i gostuje čak se snimaju i \"jadne male reklame za kablovske operatere\"... pa i ja bi ANGI sad noge ljubio pa da je neznam kako mrzim... Đuro patetične izjave :-)
Jeb..em Andzelini sve pos\'pisku
@krajina To sto je nema na snimanju, mene ne cudi ni najmanje. Angelina Jolie je holivudski brend i samim tim ce povecati gledanost filma. O njenim reziserskim kvalitetima, tesko je suditi, nisam strucnjak - no, sve mi se namece da i nije neki talenat.
Realno, takva ljubav nije moguca ni na filmu, zato Angelina ne snimaj gluposti, svjestan sam ja da si ti dosla sa druge planete, ali realnost je da se na balkanu narodi mrze, mrzili su se i mrzice se zauvijek, izmedju njih i njihovih pojedinaca nema niti ce ikada biti ikakve ljubavi!
I jel; to sad tragedija sto ona ne dolazi? Pa koliko drugih ljudi snima filmove cije se radnje desavaju u odredjenom gradu ili drzavi, a ni jedan kadar nije sniman u tom gradu? Zasto mi ocekujemo da neko sad dolazi nama? Jesmo li to nesto posebni? Mi jos izgleda ocekujemo da nam svjetski poznate zvijezde drze humanitarne koncerte.
položila testove iz prve
a otkud djuro zna da je ona veoma informisana i obrazovana?
Kakav je to reziser na pola filma ga nema prisutnog uopste
E sad sam stvarno tužan i skrhan od bola što ova istetovirana dromfulja neće doći.Evo suze mi liju ,plačem ko godina i ne mogu sebi da dođem od prevelikog jada.Bosna će propasti,rijeke će prestati teći,planine se urušiti,desiće se kataklizma i armagedon jer ova fufica sa istetoviranom krstačom na picici neće doći u moj grad.O gorka sudbino kleta što me tako kazni okrutno.
djuro, još jedan srbin koji se nikad nije vratio u sarajevo
da li neko ima novih informacija o gumama, posto se ne vide na slici?
Bakira, Bakira. Nije ona jedina koja je doživjela te traume, ima ih još mali milion. Samo što ta žena \'koristi\' tu svoju traumu i zarađiva novce na njoj. Žena ima nekoliko kuća.. ;) Dovoljno, zar ne?!
Sto ne mogu ovih licemjera na kvadrat. O kakvoj to vi cenzuri pricate? Koliko je meni poznato, dobila je dozvolu za snimanje, stim sva prica o cenzuri pada u vodu. A sta je sa vasim stavom, to jest, sto trazite zabranu govora pojedincima, kao sto je Bakira? Je li to mozda ide u pravcu cenzure - sloboda govora 2.0 a la SFRY? Naravno da i Bakira ima pravo na svoje misljenje. Mozda nam se ne svidja njen pristup, ne svidja nam se njen nos ili frizura - no, uskratiti joj pravo glasa, TO je cenzura. I fakat ne znam cemu ovolika prasina oko jednog tako balanog dogadjaja, kao sto je snimanje filma. Ali eto, za pojedine je sve naj sto ima zig importa, pa i Andjin film je negdje na rangu otkica novog planetarnog sistema.
ko li je gavru zakitio?
gavrilo je i ovaj put prvi zapucao na svijet :P