Iako je "prava raja"
0

Angelina Jolie ne dolazi u BiH

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
U Budimpešti je završeno snimanje posljednjih kadrova filma "Bezimena ljubavna priča", rediteljke Angeline Jolie, a ekipa je to proslavila na svirci našeg glumca Branka Đurića Đure koji je sa svojim bendom "Bombaj štampa" promovisao album, piše srbijanski list "Blic".

Iako je Đuro postao blizak prijatelj sa Angelinom, ona nije bila na proslavi, a također neće doći ni u našu zemlju gdje je snimljen manji broj završnih kadrova njenog filma.

"Vidite šta mi je Angelina napravila u Budimpešti, udebljao sam se zbog nje", rekao je Đuro u svom stilu ističući kako je poznata glumica "prava raja".

"Drago mi je što sam bio dio njene ekipe. Iznenadila me pozitivno. Očekivao sam da je razmažena, što je sasvim normalno za holivudsku zvijezdu. Ona je, međutim, sasvim drugačija. Velika je radnica i velika raja, što bi mi rekli. Uporna je i precizna i zna šta hoće. Angelina je sve samo ne razmažena. I ona, i Brad, i cijela porodica su odlični", kaže Đuro i dodaje da ga je najviše oduševilo to što je Angelina veoma informisana i obrazovana.