Uskoro prikazivanje u SAD
0
Angelina dobila prvu nagradu za svoj film
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Parmaku, ovaj film nije blockbuster pa da pohara kino blagajne, nije ni sniman u tom cilju. To što si ograničen i jadan, i nemaš pojma težinu ovog filma je tvoj problem, koji bi trebao čuvati za sebe, a ne da se blamiraš i ostavljaš ovdje komentare da svi vide tvoju ograničenost.
hajd ne serite, hoce se andja obogaditi sto je snimila nas film - hoce ali u k* A vjerujem da ce na kraju sav novac donirati nama, odnosno mozda nesto korisno napravi kao sto je vac napravila kuce za neke ljude u bih.
A TI PORADI NA SVOM POZITIVNOM ZIVOTNOM STAVU,NE MORAS UVIJEK BITI TAKO NEGATIVAN I ALTERNATIVAN
Stvarno je njoj potrebno da se bogati na nama, strasno, zena je dovoljno bogata, moze joj biti do kraja zivota, kako nas narod jadno razmislja, trebamo biti sretni sto se neko interesuje za nas, sto neko zeli sacuvati od zaborava sve sto smo prosli...
Parmaku, kao prvo u bosanskom jeziku se koriste slova s kvačicom (toliko o tvojoj kompetentnosti u vezi moje pismenosti). Da ne govorim da nemaš pojma ni šta je to prostoproširena rečenica, a očekuješ nekakvu diskusiju. Kao drugo, ostavi se komentarisanja filma i filmske umjetnosti, jer očito si naučio gledati filmove o Chuck Norrisu i Stevenu Seagalu, pa si očekivao i ovdje nekakve akcione scene da masturbiraš.
Film je tarenje guzice nasom tragedijom i sad ce Bosna izgledati jos gore u javnosti, slicno kao sto smo i mi gledali na Afganistan i Irak kroz ovakve filmove. \"...nemaš pojma težinu ovog filma je tvoj problem\" ???? koju jadan tezinu, nema ovdje nicega sem koristoljublja, a sa druge strane nauci pisati makar prostu recenicu, pa se javi kasnije da nastavimo diskusiju.
Christiana Amanpour i Angelina Jolie - Dva bh. jokera, zapravo bh. jokerice!
\"Zabranili cethelji prikazivati film u RS\", a seljaci i divljaci zabranili snimanje istog u Sarajevu!!!!!! Pa ti sad vidi ko je vise sjebao nasu zemlju, to sto se film nece kao fol prikazivati u tom dijelu BiH, ili to sto u filmu nema uopste nasih, vec madjarskih gradova. De se malo umij i osvjesti, pa skontaj gdje zivis.
I radila ga je da dobije nagradu,gleda ona svoje interese,nije ga uradila u korist Bosne,!!!!!!!
Zabranili cethelji prikazivati film u RS. Je li se to misli na Nevesinje, Gacko, Rogaticu, Vlasenicu.... Sem bl gdje su takodjer primitivni cethelji ma.me im ga se na je.b.em ovi nabrojani ni ulicne rasvjete nemaju a o kinu neki drugi put.
nemojte tako, nagradili su film nagradom. sax stvarno nema namjeru poraditi na pismenosti svojih saradnika
Mislim, nevazno je sto je film tarenje guzice nasom tragedijom, no tako plitko i providno placena nagrada za film cija je premijera bila tek prije desetak dana!!??? Kako film lose prolazi na blagajnama i u kritikama, mora ga se nekako okititi. Ne zamajavajte javnost, vise se prica o tome kako ona zeli da zatrdni u 2012, nego o ovom njenom debaklu!!!
mi bi trebali nagradu na SFF-u nazvati \"Zlatni cuko\", nekako bi odgovarala
na sirotinju pa udri! preko nasih jada i bolne proslosti koju pokusavamo koliko toliko prebolit ti snimas film i zaradujes reputaciju! ... stvarno nisko ANDJI!