Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasicni hrvatski humor, dakle uzasan. Ako se oduzme zelena strijela duhovitiji komentari na klixu budu.
hahahahahahahha... a daj,nemoj ga ruziti toliko...
Antemurale, saberi se malo, il koristi google translate s hrv na bos jer ja te ne razumijem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo nasmijalo regiju?
treba reci "ba" "bre" ili ispast glup da bi srbima ili bosnjacima smijesno bilo
When the wind is blowing.... Sometimes my fantasy appears in the yellow dream of a light pearl and so, while a noble intention falls upon my memory, I see your desire and the little purpose. Francesco Sinibaldi
Grohotom se smijem, grohotom
Ne sjećam se da sam vidio koju stand up komediju u kojoj je bio Josipović kao tema.Čovjek je pametan ,odmjeren i uopće kompetentan.Ova predsjednica je u 7 dana imala više gafova od Josipovića u čitavom mandatu.Sve navodi da su si Hrvati izabrali karikaturu za predsjednika.Naumpada mi ona Dugmetova:Tako ti je mala moja (kad te bira Bosanac... i Hercegovac)...
Imaš momente, ali moraš još raditi inače će ti ostati u rangu skeča sa školske priredbe.
Ako se aproksimira ovaj video, on je zapravo do srži tačan. Od Kolinde ništa drugo sem demagogije i insistiranja na totalnim banalnostima, nema. Neko ko je apolitičan i ko ne zna o čemu se ovdje radil se baš nema čemu nasmijati.
fashisti ste svi
Samo vi ismijavajte nasu predsjednicu. Svi cete vi govoriti hrvatski, a u najmanju ruku jesti SLANINU i u javnosti :). Lijepa nasa predsjednica! (Uf, i ja bih se omrsio....) :)
svejedno ja bi kolindu oprasio ko bumbar maslacak
Ima jedan sto mu je otekla glava, turio je u koshnicu, da bi mogo imitirat sekretara Zuku!
Postedite nas hrvatskog humora na ovaj vazan dan za BiH.
LOŠA
mogo sam je gledati 2 minute, poslije bezveze. kmekmeeeeeeeeeeeee.
kmekmeeee, glupa je ko bukva.