Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ti si veliki čovjeku a Emir je bubasvaba,smetljaru jedan pljujes na ljude koji su obiljezili citavu deceniju kulturne scene...nisam znao da se od epilepsije umire...
Baska Vreco al Hadžihafizbegović jeste bubasvaba....
@Tarzan81 Ma šta je Emir obilježio? Poltron uvlakač, gnjida od insana, za pare bi i rođenu mater prodao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije ti ovo trebalo Bozo. Raja te je podrzavala.
Ko ga je ba podrzavo!
Pa raja u Sarajevu kaze, da je Bozo najbolji predstavnik glavnog grada i da simbolizuje ono, sto Sarajevo u stvari i jeste: suzivot, tolerancija, sevdah, umjetnost i kultura. Samo eto, isto tako kazu, da jedino sto Bozu ne valja je cinjenica, da je iz Foce, al' kao ne moze sve biti perfektno.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
U istupu Bože u vezi sa ovom predstavom, shvatio sam koliko je ustvari Božo emocionalno nestabilan. Željan pažnje do te mjere da se usudio raditi sve te smjele ludorije koje radi, da bi na kraju od samoljublja obolio. Pokušaj predstave bio je način da "pokaže da može sve". Sad je već kontradiktoran: tvrdi u intervjuima da je uvijek imao epilepsiju ali o njoj nije govorio, a na drugoj strani govori da tek radi nalaze da utvrdi šta mu je... Ne treba tebi hećim za tijelo, već za dušu - psihijatar.
Ko fol umjetnik. A zasto ko fol ? Zato sto pjeva sevdalinku, najljepsu starinsku pjesmu i simbol Bosne (gdje se djevojkama pjevalo pod pendzer, gdje je sve tako uklopljeno u mjesto i vrijeme svog postojanja i stvaranja), i onda dolazi Bozo Vreco - Focak, da pjeva sevdalinku (nemam nista protiv da bilo ko na svijetu pjeva sevdalinku) ali POBOGU kakve veze ima brada i zensko oblacenje sa sevdalinkom. To je kao da Shekspeare-u das glavnu ulogu u seriji Stargate.Gdje je simbolika? Obuci bos. nosnju.
e moj bozo kome ces se ti i za sto pravdati??? ne dozvoli ovom crvu emiru da te uvuce u blato u kom se on batrga cijeli zivot. izdigni se iznad toga i na ignore. eto njega je trebalo obavijestiti. kao on faktor neki. jad i bijeda. neka ker laje, ionako za drugo nije sposoban.
a ko je ovaj Emir, neki nauchnik?
tebe treba protjerati sa planete
Ovo novi serijal Vrecardians-a jel :)
BOŽO KMEČO :D
ma samo je bilo pitanje dana kada će Božo pokazati koliko je odlijepio
Ja koliko sam shvatio, ti si njima napravio problem, a ne oni tebi. Pitam se ko je ovdje mis i bubasvaba?
Je li ovo neki andjeo sa greškom? 😊👏👏
Nešto si mi previše aktivan sa komentarima za ozbiljno bolesnog čovjeka?!
Ja ovo baš ne kontam, ono kao mi sad treba da navijamo za ovog ili onog, neka sami rješavaju svoje probleme, nismo ih mi ni sastavljali ni rastavljali.
navijaj za emira, naš je
@minderas za kojeg Emira? Kusturicu?
bubašarbe.. hahaha
Eto neka si ti veeeeliki!!! Tek postao i hoće se! Fuj!
Sto bi rekli fukare
Ja mislio Sultanija Hurem na slici
hahahaha
@mimi1 Sta je smijesno droljo?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)