Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ste drugo i ocekivali, sarajevo je jedno obicno veliko selo. Pogledajte samo pozadinu sa druge slike.
A tako je to kad si u sarajevu - zavidim svim sarajlijama bez daljnjeg, nek prica ko sta hoce, al gore je sve.Od najosnovnijih i najpotrebnijih ustanova, tipa bolnica i sl preko obrazovnih i sl. institucija do pozorista, kina i evo ovakvih zabava. Sta ja imam u svom Maglaju, nista, ni kino ne radi, bude nekoliko noci fino za festival Studentsko ljeto i nista vise posebno.Bezze
Šminka.... Žao mi samo što nisam bio na istom.
Komentator je bio Zoka i njemu nema primjedbe nikako. U kojem bezlicnom i neemocionalnom gradu ja zivim govore mnogi komentari generalno na Sa-X portalu, i na ovoj temi. Event je bio odlican, a mi smo svi tamo bili mrtvi konji. Red Bull Ulozi mnogo novca, dodju vrhunski vozaci i normalno da se ocekuje podrska. A svi mi... kao da gledamo Hamleta, a ne extremne letove motociklima... Uglavnom cestitke Red Bullu koji je jedan od rijetkih koji se trude da organizuju evente koje vrijede, cestitke X-Fightersima, a radi i vecini komentara ide -10.
e stavrno sam seljak ,nisam znao da ce ovo biti i praovo mi je krivo sto sam propustio
Pa zar nam je Maca potreban da digne atmosferu??? Nikad necu razumiti nase ljude...uvijek se zalimo sto nas svi zaobilaze a kad se i nesto dogadja onda raja posmatra kako da smo u pozoristu. Svaka cast organizatorima i fighterima.
totalno urbano.. prava stvar.. mani se montonije... joss ovoga i za ovaj grad ce se mozzda joss ponegdje znati
neka ga u Beogradu!
I ja se slazem da bi maca to razvalio, ali mislim da je on u beogradu kako radi za kucu emotion.
Raja katastrofa! Ne znam sta je ljudima interesantno ovdje... izgleda ispijanje kafi je trend... ponekad na lepu brenu, i to je to!
aha, i travis, i nate adams i robbie maddison i brian deegan i ostatak metal mulisha ekipe :)))) zao mi je sto nije bila bolja atmosfera, a zao mi je sto se kod nas ti action sports i ne prate... imamo onaj pokusaj parka na romaniji i par entuzijasta, al nadat se da ce biti bolje :)))
Jeli bio Travis pastrana? :)
TRebali su dati Draganu Marinkovicu Maci da vodi ovaj show, on bi sigurno raju digao na noge.Uglavnom super je bilo, daj Boze vise ovakvih stvari u Sarajevu.
sta ti znas bolan ti si papak. qzis?
onaj komentator je smorio :S trazio od raje da navija za gluposti, pa nisu imali snage kada je trebalo. trikovi: odlicno