Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite izgubiti višak kilograma? Probusite kasiku!!!
Najbolje ga bacat u nesvjest..
Joj što ne mogu ovih gluposti. Jedan dan pričaju jedno, drugi dan nešto suprotno. Ako neko stvarno hoće da smrša - promijeniti ishranu, ne jesti sve što dođe pod ruku već napraviti sebi plan prehrane, ne treba navečer jesti nešto što ima bruku ugljikohidrata. Raditi aerobni trening... a što se spavanja tiče, pa normalno da treba i spavati, uvijek treba... :)
Spavala bi ja rado ,al me ovaj moj stalno caprka ,nikad mu dosta..
Spavo bih ja jarane 12 a ne 9 sati da ne moram raniti u 7 ://
Ovo je fakat istina , ima ljudi sto govore o ovome ... uostalom odakle su strucnjaci nema nikakve veze sa nacijom kojoj \'\'pripadaju\'\' .
za 5 sati sna ili manje ja bi umro :D
ne zelim
smiri se.
\"... sugerišu američki stručnjaci ...\" Strucnjaci najdeblje nacije na svijetu.
Hahhahaha, koja smijurija! :))) A prije mjesec dana rekli da nedovoljno sna vodi mrsavljenju. :))))