Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem s Bajramom imaju samo oni koji ne obilježavaju Bajram u skladu sa islamskom tradicijom.
Zulfiqar ti si upravu! Bajram se ne može porediti sa Novom godinom, nikako. A doktorica ga poredi. Razlog tome je alkohol i slavlje koje ne priliči Bajramu.
Kaže koliko pojedem baklave za bajram stid me sjest pod orah :D
zbog cega ce te biti stid?
...ako nema hljeba, jedimo kolače...
iskreno da kažem sve mi se to poprilično gadi, osim onog dijela kada odem staroj neni. dijeliš meso ljudima koji te inače i uglavnom mrze, manje ili više prikriveno. stalno nešto slavimo. poenta je u tome što ne volimo da radimo, volimo da žderemo, sjedimo, pijančimo., da se "družimo", da lažemo jedni druge. zapravo slavimo svoju glupost.
pa jedite u normalnim količinama i gotovo, čemu prežderavanje?
SVIM CESTITIM MUSLIMANIMA ZELIM SRETAN BAJRAM,AKO BOG DA GA JOS DUGO DOCEKUJU I PROSLAVLJAJU U MIRU...
Hajde klix-...zasto sutite o Bakirovoj vreci Zlata koja je stigla iz Turske za pomoc Bosni hajde to treba na zvona dici.....,svi portali o tome pisu ,zasto sutite kao da ste i vi (SDA).!
Neka ba baklave,nemojte vi piti pa ce sve biti ok.
Joj vidi ove Bosanske viagre na slici... Sretan vam bajram vjernici... I polako sa slatkim stvarima ..
"Jedite i pijte ali ne pretjerujte, On ne voli one koji pretjeruju!" kaze Bog dragi
Bajram Serif Mubarek Olsun :))
Jel te to stari prestao guziti pa presao na sestru, pa ti sad bijesan nasao svrsavati ovdje po Klixu i pucati mi seriju minusa. Hahahaha Koji si ti bolid. Ali nema veze, kad ti stari ostari vjerovatno ces uciniti onaj srpski nacionalni obred - lapot. :) Pa te neces plakati dok ti ga daje sestri i mami :)
Bogami slabo če se ko prejesti na ovolkom kokuzluku.
ko bude imo sta jest a kamoli se prejest
Umjereno dok stomak ne zaboli od baklave i ružica :D
Sretan Bajram i veselo Kurban razdijelili potrebitima!
sigurno su u hitnoj zbog agde
baklava