Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pjesnici su odavno uspostavili sve potrebne dijagnoze i lijekove su pronašli za svaku bolest te prirode , i bar u mom slučaju sve funkcioniše , prva pomoć mi je bio " pero deformmero" sa trenutno efikasnim hitom "žalim draga , ispalo je sranje" da bih terapiju nastavio sa drugim hitom istog proizvođača " stigli smo na kraj puta " rezultat - za dan dva kao preporođen podignute glave sa osmijehom idem u nove pobjede. eto ko nevjeruje nek proba
Istina je druze istina je sve nocima ne spavam otkad nema nje, otisli su sa njom lijepi sni ostali su kosmari...
Ja sam stava,ako djevojka bali za plišanim medom,što ne bi balila i za mnom,i obratno:D
Jedna se otegla, druga se protegla
@insomnia78, ovako nešto možeš da primijeniš sve dotle dok ne odlučiš na zajednički život, brak. Ne bi bilo dobro po tebe, po nju i vašu djecu da ti ova fraza bude vodilja kroz život.
Ja vec u braku I sta sad, ako dodje do razvoda trebam se objesiti?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A u pi*ku materinu, clanka i krcije ah ah
Prva ljubav zaborava nema :P
Ja se secam prve "ljubavi" i prvog poljubca. Pljuvala sam do kuce, e to se ne zaboravlja :)
Mislis?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja mislim da ljudima nije toliko tragican sam razvod ili prekid koliko je u pitanju navika na partnera. A ima i patoloskih "ljubavi" da Bog sacuva. A znamo da niko nije toliko dobar da ne bi mogao biti zamjenjen boljim.
Recept za dugu vezu: Ne zurite sa upoznavanjem. Sto se prije upoznate, prije cete se razici.
Hej ljubavi javi mi se javi da znam gdje si. Il' se javi il' moj život na duši ponesi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)