Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko vidim ova sa slike nema nikakvu stomačnu virozu, njena viroza se zove trudnoca.:) Pa ni normalnu sliku ne znate staviti.:)
najbrzi nacin da zaustavite dijareju: ono sto pokakite i povratite obavezno vratiti u organizam, i tako citav dan. sutradan sve ce biti ok. jer kao sto narodna poslovica kaze: klin se klinom izbija.
Da je tako abortus bi se k.rc.m radio
Viroza će najbrže proći ako se ne opterećuje želudac, znači prvo povratiti sve što se može, piti čajeve(najbolje od šipka, od kamilice je samo još gore) pomalo, nakon par sati pojesti malo dvopeka ili slanih štapića, nikakve juhe ne dolaze u obzir. Drugi dan isto samo dvopek, eventualno malo riže, treći dan se može malo juhe, ali i dalje izbjegavati masno, tu ljudi griješe jer krenu odmah jesti normalno i onda im opet pozlij pa se oduži na 2-3 tjedna, zato tih par dana treba stisnuti guzicu pa će brže proći!
na sve to pijuckati prokuhanu vodu u kojoj je rastvoren rehidromix i ispravi se sve.. sve doziramo ko infuzijom..
Moze biti i od hladnih stanova.
Lijek za one koji se razbole: :) http://uspesnazena.com/alternativna-medicina/kako-u-potpunosti-izleciti-dijareju-salmonelozu-za-5-sati-cir-na-zelucu-disbakteriozu-creva-kolitis-za-7-dana-prvi-u-svetu-patentirani-prirodni-lek-ruskog-travara-od-kora-nara/
@Dr.On, bolje ti je osuši koru nara nek' ti se nađe. :)))
ima jedna baja , što po nama hoda, nije ni patka, a nije ni roda. dosadna je brate, ne vidi je niko, zbog nje sam se sav, na rendgenu sliko.
vrijeme je za parenje
...nači, kako rekoh, sira sa tartufima i crvenog, recimo, podrumi vukoje :)