Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja kad vidim djogera svaki put kontam gledaj levata ocam
Pa po Sarajevune možeš ni trčati kako treba. Odlučiš otići u prirodu da trčiš , rizikuješ da nagaziš na minu ili nešto drugo. Kreneš trčati po gradu, svi te gledaju, kao da imaš rogove. Glupi mentalitet naroda. U SAD-u te npr. neće niko ni pogledati, boli nekoga briga kako se ko obukao i slično.
dovoljno je klanjati 5 vakata namaza i to je to...
Mogu slobodno reci, nekad vise uzivam citajuci komentare nego sam text clanka. Raja ovdje stvarno ima duha.
uvijek su mi oni dzogeri djelovali ko dilajle
treniranje je ko droga...ja evo 4 godine vec treniram bodybuilding i mogu reci da je to droga...ako dan preskocim koji sam trebo da treniram ja se osjecam strasno lose...kao da me fali pola...al kad istreniram ko da sam se rodio opet...znaci ovisnost isto ko i kockanje hehehe samo kockanje moze imati limit nemas para i sjedi gdje jesi a treniranje je nesto drugo
E, nećete me sada navući!
pih jbt ni trcati ne smijes da ne bi ovisnik postao