Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem sto je nezdrava hrana jeftina nego sto je zdrava hrana preskupa smanjite cijene vocu i svoj zdravoj hrani pa ce se i rezultati osjetiti.
slazem se da je zdrava hrana skupa. zato mi u bosni jedemo puno hljeba i druge tjestenine a ugljikohidrati su naj zasluzniji za nase stomacine.
U Americi je samo sirotinja debela ,radi od jutra do mraka i jede u jeftinim restoranima jer nemaju ni vremena ni para da jedu kvalitetnu hranu koja se obicnio prodaje u kvartovima gdje zive bogatasi.
Blago se ovim savjetnicima koji tudju brigu vode. Nina uzivaj u zdravlju i veselju,savjetnike ostavi po strani (ignoriraj) ... :))
@za ninu jesi li mene upratio? Aktivna sam na komentarima skoro ko nina. @Nina '81 Nije ti Nino bas dobra racunica, niko ne jede sam kupus ko zec, treba ti dodati i zacine, mrkvu, persun, nakupi se to. Odes dok kupis, pa da skuhas, serviras, peres sudje, trosis energiju i struju dok skuhas. Istina je da je nezdrava hrana ukusnija i da zdrava hrana nije konkurentna po cijeni nezdravoj. To bilo koja domacica koja svaki dan kuha odlicno zna.
Sportisto, ovo se na tebe ne odnosi nego na debele koji kukaju da su debeli zato sto je zdrava hrana skupa, a ne zato sto su im oci gladne. Arese, ti si moj Omar Mjesecar! :) Cmok! :)
Za tvoju informaciju nisam debel i zdravo se hranim. Nije stvar u tome, stvar je sto se ova tvoja stalno prosipa pokusavajuci ispasti pametnica nevezano za ovaj clanak, mislim inace. To ti vidio nju, pa znas kako izgleda? Meni sve ukazuje da je debela kompleksasica.
ti frajeru, jel ti to krivo sto te Nina ubola gdje boli pa sad svoje frustracije istresas na nju... sasvim je cura u pravu kad kaze za jedan hamburger mozes dosta povrca dobiti i jesti URAVNOTEZENU HRANU niko nije rekao da se ždere samo povrce...ali ravnomjerno da... no ČARŠIJANERIMA nemoj samo uzeti bureka i cevapa...to kad bi im uzeo oni bi pocrkali od gladi...to ono nista nezna pojesti drugo...ne do bog kuhanu mrkvu da pojede, neku kiseu salatu ili slicno... mislim da si i ti kretenu iste sorte...raspao bi se ti ziv da uneses sta drugo sem svog BUREKA ispod SACA SJECKANOG... pa prije bi se onda moglo pretpostaviti da si ti DEBELO PRASE s obzirom koju tezu zastupas a ne da je NINA....za tebe je ona samo jedna nedostizna bomba, kako umski tako i tjelesno !
ti mozda mozes zivjet na kupusu i kelju. ali ja koji sam sportista (ne profeionalni ali sportista) i ciji organizam trosi veliku kolicinu vitamina, minerala, proteina ne mogu. jedno vrijeme sam bio na vegeterijanskoj prehrani i organizam mi je totalno oslabio.
Vec sam ti rekao da ne jedem to. A za ostalo ti mogu samo reci: GLUPA SI i time bih zavrsio ovaj razgovor.
Hahhahaha, ne lupaj! :)) Interesantna sam ti, i te kako! :) Idi, dovrsi kljukusu pa se malo smiri. :)
opet ovi americki strucnjaci!!!
Ne pratim te, nisi mi ni interesantna, ali tvoje glupe komentare je tesko ne primijetiti. Nisam jeo to sto navodis. Zao mi je sto koristis to prekrasno ime Nina, bolje nadji neko drugo ime koje bi ti vise pristajalo.
Sve dok ljudi prate i citaju moje komentare (kao sto, npr, ti pratis), ja cu ih pisati. :))) Garant si se danas nazderao-la kljukuse pa ti sad krivo. :)
Samo ti pametuj. Izgleda da ti je ovo jedino mjesto gdje mozes prosipati svoju silnu pamet. Bolje ti je da radis nesto korisno, nego sto citav dan provodis na netu!
Ipak gledas u wc solju. "Ubodi" zelju kad vec gledas! :))
Gledam u tvoje glupe komentare.Iz njih se moze dosta toga zakljuciti o tebi. Uvijek komentarises nesto o hrani, o poznatima ... Puna si kompleksa