Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas, u normalnim uslovima, kad' zena zatrudni sekiras se kako ce sve to proci. Pa kad se dijete rodi, onda brige za ovo, za ono. Pa vece dijete veca briga, trci tamo, trci vamo. Pa tinejdzer. Bezbroj neprospavanih noci, misli, brige itd. I onda kad' momcina odraste, fino te pita "Sta si ti ikad uradio za mene?"
E kada ti to kaze tada mu fino j.bes mater za te sve godine,nespavanja,trzanja,borbe itd.Ufatis za usi i izbacis napolje pa neka se fino probija kroz zivot!!!
@patos I ja sam za to...Ima jedan slucaj u mom okruzenju.Inspektor za narkotike fino rekao roditeljima,,dijete vam koristi narkotike".Naravno,roditelji su to negodovali i jos se nasli uvredjeni.E kasnije su jeli govna koja su sami izasrali... Ja sam za ono ima nagrada ali imaju i sankcije!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U sustini, rodio si se da bi sluzio vlasteli. Te mase robova na odredjenoj teritoriji su poslije prozvali narodima. Sada vjerujes da si ti pripadnik tog i tog naroda. U stvari, ti si samo potomak robova i roblja. Za tebe se pisu zakoni, a zakoni su drugo ime za pljacku. I pored svega mrzis onog roba preko "medje" koji kao i ti misli da pripada tom i tom narodu.
STOP CRNOJ HRONICI...Zakonom zabraniti!
"Dodala je da su majke koje napuštaju djecu nedovoljno edukovane te vođene strahom za vlastiti opstanak, što predstavlja sebičnu odluku jer u tom momentu ta majka razmišlja samo o tome da sebe zaštiti". Netacno.Zene imaju depresiju i bez da su majke.One moraju da funkcionisu, skrivaju godinama svoju depresiju.Pitanje je samo kad ce se ona odraziti i na koji nacin.Vecina samoubistava se desavaju zbog depresije.
Ne znam zaista kako mozete objaviti ovakav tekst. Nisam klinicki psiholog, ali mnogo toga o cemu ovi 'strucnjaci' pricaju nema veze ni sa zdravim razumom ni sa logikom. Mentalno zdravlje nasih sugradjana zaista je u nezavidnom polozaju, pogotovo jer su u rukama ovakvih 'strucnjaka'. U namjeri da navedem nekoliko citata iz teksta, dobih glavobolju jer neko ovako razmislja a da neko drugi to prenosi javnosti. Strasno.
Kako nece kad te dijete pita ,a ti ne mozes. Kaze ti a ti nemas mogucnosti i moras reci nemam ili ne mogu, kako ti je gledati u to dijete znajuci kako se osjeca, kud ce ti veca depresija. Bakire sjeme ti jebe m , Covicu tebi pleme, dodice tebi umrle.
Roditelji trebaju da uce djecu da se osamostaljuju. Nas su ucili neka te kod oca i majke. Dat ce ti drzava sve. Nemoj sam da bi radio za male pare. Tad dobijes retardiranu osobu koja trazi uvijek od nekog drugog pomoc koju ne moze dobiti
hebi si mamaru sa tim izjavama i NVO preseravanjima!! a i vama klixtorisovcima složim family propagandističku!!
Depresija?Umišljaju. Gluposti razmaženih žena, naše nane rađale po desetoro i nakon 12 minuta išle u njivu raditi. Zdrava-prava, šta joj fali pa cvili? Nemajka si ako: - dijete izneseš vani prije 40 dana (ako pri tom nema kapicu, pu odnio te đavo) - ne podgrijavaš hapicu, dijete će ubiti mlijeko sobne temp. -otvoriš bilo koji prozor u kući dok mala spava - ako ikad igdje kažeš da je sranje sveti gral bebinske ishrane - smoki - imaš kućnu pomoćnicu? Ljenčunge only
Koliko smo mi nepismen narod to je cudo.
valjda depresija koja podstice obicne smrtnike da napuste ovu"drzavu"
Jasna Bajraktarević je hodajući apaurin. Samo slušanje njene priče i praćenje njenih živahnih gestikulacija donosi neku svjetlost čak i kada govori o teškim temama poput ove.
@Quit_ ... Od srca ti zelim sve najbolje u Novoj godini, dobro zdravlje tebi i tvojim najmilijima, da ste uvijek srećni, ljubav i veselje da ispunjava vaš toplu dom. 🍷🍷😘 ♥️♥️
Jasno je samo to da kada umres vise nikada neces postojati. Danas skoro da niko ne umire prirodnom smrcu. Smece u glavi i mrznja u srcu sigurno nisu recept za miran zivot.
Koja gomila gluposti... kvazi istrazivanja... pa to se desava i u najbogatijijm zemljama Evrope, dragi moji klixovci.
Pozabavite se VI da ispred slovenskog konzulata svaki dan ne čeka 20-30 ljudi
nek nije politicka elita u depresiji, djeca se svakako provode vani od nasih para...