Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki ljudi stvarno sebe mrze. Dobro je da se zavoljela. :))
Covjek ima mnogo teskih trenutaka kroz zivot, i ne bih je osudjivala jer zivot je tezak. Samo mogu reci da mi je drago kad vidim da covjek ustane nakon pada i krene u nove pobjede.
trebala je skoro da umre da bi shvatila da treba da smrsa.
volja cini cudesa.
uzas, uzas, sad tu ima tona visece koze, ne daj Boze nikome
Divim se ovakvim ljudima, znači žderala je toliko da je prešla 200 kg, davila se u čipsu, čokoladi i mnogobrojnim obrocima i jedan dan je odlučila otići na strogu dijetu, znači osim gore navedenog prestala je jesti većinu hrane, realno gledano ta njezina dijeta se 100% sastoji od malo kuhanog povrća, ne jede skoro ništa, i još vježba kao luda. A da je na vrijeme kad je shvatila da se počela debljati izbacila samo slatko, čipseve, bijeli kruh i krenula vježbati mogla bi i dalje relativno normalno jesti i imati normalnu kilažu bez drastičnih dijeti što i je najbolji način održavanja tjelesne težine, ovako nešto rijetki uspiju održati jer kad počne normalnije jesti većina joj će se vratiti, ali sretno joj da uspije!
Samokritika je odlicna ko ima tu petlju, njoj je pomogla....zasluzila je cestitke.
Rad oslobadja
Trebalo je da tezina prekoraci 200kg pa da bi reagovala, nije mi jasno sta je cekala do tad.
Svaka cast...
svaka čast, samo nastavi čorbu viljuškom jesti
sad ga može primati u svim pozama
Prebrzo je smršala,za godinu dana 114kg ostavlja traga,tj.koža visi
Vratit ce se i koza
Kal El, poslije tako drastičnog mršanja se uradi odstranjivanje viška kože. Nedavno sam gledala na TV čovjeka koji je smršao, a koža sa stomaka mu je visila do koljena. Odstranili su mu punu kantu kože, 15 kg.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sise joj se objesile džaba sve može komotno vratit 140 kila, uživat u nutelli barem
Mhm. :)
i jedno i drugo je avantura na svoj način :)
to stara!!!
Peta slika koza se rastegla ko jufka :-) 😈