Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo na noge hajmo svi ruke gore
Sutra vijest -> Stajanje skračuje život za 40 posto. Jer kad stojimo oticu nam pete, bole nas mišiči što prouzrokuje kočenje mišića i možemo ostat invalidi. Koja glupost od članka.
Sad je meni jasno sto mi se stolica raspala..... sjedim na njoj citav dan, valjda su to simptomi da mi se skracuje zivot....
Rođenje skraćuje život 100%
ja sjedim i kad gu.zim.
Bolje dzaba sjedit...nego dzaba radit!
Eto ja sad imam 26... da nisam sjedio kolko bi imo?
Koja glupost majko draga!!! Svakim danom nova istrazivanja, i nova prekrajanja zivota obicnih smrtnika.. Koji slijepo vjeruju u sve sto procitaju... Da je tako do sada bi americki kontinet bio pustinja!!!!
Ja po cijeli dan sjedim i pisem gluposti po sa-x
lijek je više ležati, bolje ležati nego sjediti
Svi ustaše hajmo i mi ustat !
12,5 sati mi je radno vrijeme.Od toga pola sata pauze , a ostatak sam na nogama .Znaci li to da cu ja zivjeti 200 godina ako neumrem od prosirenih vena?
Ustade ja, ustaše svi!
hahaahhahahaahha