Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva, osnovna i najvaznija tehnika je da otjeras sve idiote iz svog privatnog zivota, pa bila ti to nakva rodbina, zena/muz ili nak'i prijatelji, sve sto ti dize tlak nabijes nogom i povuces crtu preko koje ne das nikome da te laganice j.be u zdrav mozak. Tu je 90% stresa koji se tako brzo dovede u normalu.
Dobro receno i jedan je rekao ne znam formulu za srecu ali znam za nesrecu; drzati distancu od idiota u zivotu, jer su veliki stresor.
Svakodnevno se pet puta umivati(abdest) i molitvu obavljati(namaz) i nema stresa.
A namaz? To nista jel?
Od namaza samo vajkrem smiruje.
Bice tebi vajkrem u dzehennemu komunjaro jedna
Trcanje definitivno najbolja stvar protiv stresa, a broj 1. je normalan posao
Moji favoriti nisu na listi ? Ne kontam šta je bolje od seksa i džointa nakon seksa, osluškivanje tjela sigurno nije.
Kečić prije sexa
6. Ne koristis tv,novine,radio i internet
lakse u jednoj tehnici motanja dzointa sve rjesit
Respectus
Kako ces smanjiti stres kad te mediji svakodnevno bombarduju sa vijestima koliko je zaraženo te koliko je umrlo i tako godinu dana.
Znaci ti bi ko magarac hodao naokolo bez informacija, ono ne zelim da znam ne zelim da cujem hocu da uzivam svoj zivot..
smanjiti aktivnosti oko koordinacije RC..
pušenje, drogiranje, alkohol, seks, brzo vozilo
Ahahahaa, to ti je recept za sigurnu brzu smrt..osim tog predzadnjeg😁
u bosni: -istuces zenu, napijes se, istices djete, parovi, dnevnik
Samo je jedna tehnika za smanjenje stresa a to je plata u realnom sektoru minimalno da je 1500KM neto
Jedna tehnika za smanjenje stresa i opuštanje; radi samo ono što tebi odgovara i sve one koji te nerviraju zatjeraj u pi*ku materinu. No stres ;-)