Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek su mi išli na živce optimisti, oni koji su sretni i oni koji u svemu vide nešto lijepo.
otac kupio poklone sinovima sinu pesimisti je kupio vozic a optimisti konjsko govno -pesimist otvori poklon i rece...vidi voz sta cu ako nestane struje...a otac mu veli on ide na baterije sine...a sta kada se istrose baterije...pa kupit cemo nove... -u to zapita sina optimistu da li mu je dobar poklon....a on rece da je super...samo mu je pobjegao konjic...
Najbolje se praviti lud tu se uvjek prolazi od tv-a do interneta youtube itd
Iz dana u dan covjek bude bombardovan losim vjestima, i hajd budi optimista, vala ne moze se. Covjek mora biti realan i spreman na sve.
Zamisli stanje drustva gdje realiste nazivaju pesimistima!
Pesimista je optimista sa iskustvom😁😁😁
. OTKRIVENA DOKUMENTA: HRVATI PRODAVALI ISKOPANE OCI SRBA! Malo je hrvata koji su ovoga svesni... http://bit.ly/2faU5DU .
samo naprijed....
istina, tuga slabi srce.
LAZ GODINE!!!! Svaki dan NOVO SRANJE ONI LAFO ISTRAZIVALi.
Pesimista sam i imam srčanu aritmiju i mlad sam. Drogiram se bruka. Ali pogodite šta?! Neće Bog 'vake. :D
podrska burazer, ima nas takvih bruku