Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce tabakere pravo \'ici\'
Pametno, mada ne znam koliko će biti efikasno.
evo još nekoliko slika iz eu, tačnije 42: http://www.rauchen-abgewoehnen.info/neue-warnhinweise/neue-warnhinweise.htm
ma nemogu oni napravit ovoliko kutija, koliko ih ja mogu ispusit .
ma bjezi nabijem ja sve vas ne pusace, vi bi nekom zabranjivali da puse, njihova stvar boli vas briga.
kazu oni brinu o nasem zdravlju. pa majke vam ga jel placam zdravstveno osiguranje??? placam, znac ida dobijem 10 rakova, duzni ste me lijeciti, a drzava ubire cca 6% budzeta preko poreza na duhanske preradjevine
Legelize Mary Jane :D hebo duVan ba :D Koja je preventiva za oralni sex,Izbijeni zubi u pozadini stomatoloska ordinacija Rica ...U Sarajevu ne mogu zabraniti pištolje da se nosaju a kamoli da ti pise npr kaznu za cigare hahah šaljiva situacija :D
Vala vidio sam ih svugdje ,njemacka ,svica cak i makedonija ima na svakoj kutiji po slicnu sliku ko ova°!
aha...vidi Meho sad belaja...
Cuj pakovanje cigareta kakvo jos niste vidjeli, a pakovanja sa ovakvim fotogafijama su izasla vec prije dosta godina. Pusenje treba zabraniti samo na javnim mjestima, a na ulici i u kucama nek pusi svako ko voli. Ovakva pakovanja su beskorisna, tek kad pusaceva pluca postanu kao ova na slici, tad ce prestati.
@WTF dUbil si :P neka se nepusaci drze cistog zraka a mi pusaci ce mo u kafic i ko ludi sjediti na kafi ;)
Treba tabakere u EU izvozit
Ako ima neki Bošnjo u Australiji, a ovo čita - evo mu besplatan savjet: ukoliko prođe zakon o ovakvoj ambalaži za cigarete, neka izradi naljepnice dimenzija kao ova fotografija, s natpisom: \"I DON?T GIVE A DAMN!\" ili \"I DON\'T GIVE A FU*K!\" i pusti u prodaju. Možda razvije biznis, jer ja kao pušač, da mi nametnu ovakvu ambalažu, ja bih to kupio, ili u nedostatku gotovih - sam izradio.
DUBILU
otici na \"zimovanje\" ne prouzrokuje smrzavanje, kao sto ljetovanje ne prouzrokuje da se neko utopi. hrana je ljudima potrebna da bi prezivjeli, i SAMO je stetna kad se u njoj pretjera. S druge strane, cigara DEFINITIVNO prouzrokuje rak pluca i kardiovaskularne bolesti. to je dokazano. tako da ti uporedba ne stoji nikako. novopeceni sam nepusac, vec mjesec i po. ali ni dok sam pusio se nisam tjesio tim glupostima i znao sam koliko su cigare stetne.
ma zalimbo me tuki ja presto šiljit!
Mi muslimani, Srbi vas pozdravljamo iz muslmanskog grada Beograda!