Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pročitah tekst a nevidih koja grupa...
Bas tako🙄
0 uglavnom ima najveće šanse da se dugovjecno živi, iako, većinu uloge igra način života, ishrane itd..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zene ubijaju muzeve svojim ponasanjem i postupcima, tiho ali sigurno. Znam dosta primjera gdje žene kukaju godinama i godinama, a muževe davno sahranile. One umiru 30 godina od nekih dijagnoza, a muževi jadni umrli preko noći
A jaaadni 😂
Treniranje i ishrana!!
Još uz to dodati: odsustvo psihopatoloških političara, pljačkaša kapitalista, i emotivno toksičnih ljuidi, i eto, gotovo raj.
Ja sam 0 krvna grupa a imam 16 bolestina.Al eto još se koprcam.
Kakav clickbait majko moja. Da vam skratim priču; Niko ne zna ko će dugo živjeti jer kao što su mnogi ovdje komentarisali to nije samo jedan faktor koji treba uzeti u obzir nego nekoliko njih. Geni, ishrana, posao itd. Može nekog sutra sa O grupom udariti auto a i može neko sa B grupom duže živjeti. Što se manje igramo Boga to nama bolje.
puno je tu faktora u igri, a valjda je i laiku jasno da je život u zdravoj i čistoj okolini jedan od važnijih, dakle bitno je da svoj cijeli život udišeš čist zrak, piješ čistu vodu, i jedeš zdravu, nezagađenu hranu
Ma ja, nebitno je kakav zrak udišeš, kakvu vodu piješ, šta jedeš, kakvo ti je okruzenje, jesi li fizički aktivan? Bitna je krvna grupa! Konstantno zatupljivanje unutar msm!
I koja je to krvna grupa moj Klixe?
0 grupa potomci aliena ☝️
Ja znam, ja znam ko najduže živi Pa najduže živi onaj ko je uhljeb na budžetu i tu vam ne tebaju nikakva istraživanja strana jer je to 100% tačno i istinito.
Jesam jedini koji ne zna koja sam krvna grupa🤣