Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možemo očekivati sve manje trudnih muškaraca
Zahvaljujući modernom,stresnom i nezdravom načinu života danasnjeg čovjeka mislim da mu kontracepcija uopšte nije potrebna,vec je sterilan 70%
Interesantno kako im isti i gori efekti koje ima kontracepcijska pilula na zenske hormone nisu bili razlog da je ne odobre za koristenje tj. nastave rad na piluli koja zaobilazi hormone.
količina primitivizma i neobrazovanosti se može vidjeti na ovakvim komentarima. ovdje muško misli da je bogom dano, žena još uvijek niža rasa kod zaostalih primitivnih balkanaca :)
Super. Oduvijek sam imao strah da mi desanka ne zatrudni.
Mozes onda da ga ne vadis
Meci Mile do Nemile hahahahahahaahahahah
Imali šta za duhovnost. Da se istjera zlo, a utjera dobro.
Znaci trpaj nevadi a mi cemo se bogatiti
vazektomija je reverzibilna, posljedice pilula na žene, a evo sada i na muškarce, ponekad nisu