Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taj članak je plaćen pa da se ne kvari utisak ... GE132 ( Germanium 132 ) nije zabranjen u evropi a ovaj ga preparaniti ne sadržava već se iskorištava ranije uložene pare u marketing germaniuma zadržava se staro ime koje paše za neznalice uz genaderma lucidum a i to je kombinacija još pet stvari pa možda nekšto pomogne ako bog da što bi se reklo u bosni a i u herrcegovini.Inače ovakav preparat sa obvakvim tvrdnjama tkz "health claims"ne bi se mogao prodavati u EU jer nema znanstvene potrkrepe za takvo nešto ... više na EFSA stranicam agencije
Clanak:Japanska tajna zdravlja i dugovječnosti je nemoguce komentarisati. Valjda da ljudi ne bi prenijeli informaciju da je preparat GE132 zabranjen u EU i cak moze biti opasan po zdrtavlje. Bitan je novac od reklame a to sto nekom moze ovaj preparat doci glave nije vas briga. Moral 0.