Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
one sad nose u tasnici sexualno pomagalo...netreba im musko...!
Dakle bit će besplatnih kondoma. Pohiti narode.
predizborna akcija:-)
Predizbodna akcija. Ipak ;)
Biz ce prakticno pokazivanje i demonstriranje :) A ko zeli moze i da proba :D Sve su ljudi obezbjedili :) "Također, na Trgu Djece Sarajeva će biti postavljena i improvizirana učionica gdje će svi zainteresovani sugrađani, prije svega mladi, moći prisustvovati edukativnim sesijama o kontracepciji, a kroz originalnu metodologiju"
Eto kad pocnu pucati ovako s podacima..eto kao oni znaju a posebno za Afriku..cuj priblizno 80 miliona..
Da ne koristim kontracepciju ne bih mogao triput bez vađenja...
Godišnje u svijetu 80 miliona neplaniranih trudnoća... od toga u BiH 6 :)
Ja, isto ne planiram..
Ja ne koristim snošaj
Ni ja...
Nije više Desanka Šakić, sad se kaže Rukija. Prvo, Desanka ćuhi malo na... što ulema neće i ne može prihvatiti. Drugo, Desanka je politički nekorektno jer implicira radnju samo desnom rukom, što u najmanju ruku nije tačno, a i isključuje ostale osobe koje bi se eventualno bavile time ne nužno na svom tijelu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)