Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego ako hocete da jedete sporije, lijepo upalite indijsku seriju i jedna scena, jedan zalogaj. :)
bogami bilo bi povracanja, smiling nisi mi drugarica. Moj zeludac nema sanse da provari indijsku seriju, vratila bi mi se hrana na nos :)
iskreno ne mogu ih ni ja podnijeti, ali kad procitah polahko prvo mi na pamet padose njihove scene koje traju i traju......
najbolje je polako i nista ne jesti...
Smršati ili smršaviti? :O
najbolje je nemojte jesti uopšte , to 100% funkcioniše.
wow , otkriće stoljeća ! A da poslušate ovaj savjet, ako želite smršaviti pazite što jedete i krećite se više ...ta daaaaaaaaaaaaaaaaa , eto molim aplauz haha
Logicno.manje cemo uvijek pojesti jer mozak ranije dobije informaciju da je zeludac sit.sve je u zivotu stvar vjezbe i htijenja.
...commy ne jede, commy ždere :)...dakle, terb'o bi imat' 300 kila, a ne 90..stoga, i ovo "istraživanje" morete mačku o rep..ako mačak dozvoli :)
Toliko muke i trošenja novaca na razne proizvode,a ima tako jednostavan recept za mršavljenje. Nerv koji iz želudca daje informaciju mozgu da smo"siti2 odnosno da smo se najeli je jedan od najsporijih.Tačno 15 minuta treba da prenese informaciju mozgu.To je onih 15 min kada se prejedamo pa nam bude muka. jednostavno pojedite pola porcije,odmaknite se i ne jedite 15 minuta,nakon toga se vratite i jedite koliko vam drago. Jednostavno ne možete.ja sam na ovaj način,bez ograničenja u pogledu hrane koju konzumiram sa 104 kg smršao na 85 za nepunih šest mjeseci. usput ovaj način mršavljenja ne crpi organizam niti mjenja krvnu sliku. Svi koji žele mogu ovo isprobati i vidjeti da je učinak maksimalan i sa najmanje napora.
Fantsticno Edine; jesi li otvorio svoju firmu za mrsavljemnje?
Fantsticno Edine; jesi li otvorio svoju firmu za mrsavljemnje?
Pojest cu sve kolacice....postat cu debela........nece biti slatke kao ja .....:P
Fali samo stapic i...prirodno lizalo:)
Ostavi meni koji kolačić,....... treba vratit' energiju ! ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ko0ja glupost,logicni ako jedete soiriuje vise cete jesti i tako cete dobiti na kilkazi a ako jerdete brze prije se najedete oni sto pricaju NIGDJE VEZE
Ako zelite da smrsate ne prejedajte se ko stoka i svaki dan treniranje. Ne moras se ubijati od trcanja dovoljna je i setnja od 1 - 1.5 sat to je sve.
Pa normalno, jedeš toliko sporo da se umoriš i onda prestaneš jesti.
ima to veze ja npr u skoli sam poslije velikog odmora jedan cas kasnio i to uvijek, znali su i profe da mi treba duze vremena da pojedem sendvice a sportski tip vazda bio
Ja sam jutros razvio dvije jufke bureka i sad cu po savjetu...polako:) p.s. ah, sto su mi se fino razvukle , ko flis papir :)
Mozes se udati...xD
mogu ...al necu:)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovo se već odavno zna