Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponasaju se kao da je neko duzan da ih hrani i brani. Ako ne mozes da se staras ni o samom sebi zasto zasnivati porodicu? Da li bi to jedan prosjecan Njemac uradio u njihovim uslovima? Sutra ce da kukaju kako njihova djeca nemaju ovo ili ono a svjesno prave socijalne probleme na teret 'ćafira.'
@BivsiTurcin3 92 i 93 godine u svih godina rata, kad se nije imalo sta jesti i cuvala se ziva glava od metaka i granata, ljudi su se zenili i djeca radjala. Vjerovatni mnogi "pljuvaci" ovdje su ratna djeca. Jedan prosjecan Njemac vise voli pse da voda po cesti nego djecu.
Sretno mladenci!!!! Evo i kolo samo za vesele svatove i sve ljubitelje sirijskog folka. https://www.youtube.com/watch?v=SiD4e8klcU0
"Njena beba od sedam mjeseci nosi ožiljke od opekotina cigareta, koje su joj napravili pripadnici Islamske države." Neka se javi sad neko od klix-ovaca ko podrzava njihovu ideologiju, pa neka ovo objasni.
@Dr.Baltazar Ne komuniciram sa ogranicenima. Poz.
neka im bude sretno i dugovjecno
a kaj je to vjencanje, hocel to neko nekoga zajahat? 😂😂😂
Seks iznad svega.
Hebe se njima za izbjegličkom krizom. Sad još beba sa grčkim državljanstvom , uzimanje grčkog državljanstva od roditelja ( teška srca) i pravac avionom Njemačka.