Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast
Suuuuuuuper, svaka čast!!!
svaka cast
Treba sadnice nogama šutat sta ce ti one
@Eternetkabal13 taces ti sutat majmune
Kao pinori znali smo zasaditi i nekoliko miliona za jedan dan.
ne samo za jedno šlolsko radno vrijeme... kakav dan..
Neka imace se sta izvlacit ilegalno za 30-40 god xd
A što him je ime na engleskom? Što ne more bit "Hajmo, ba"?
Bacači koža i guma u rijeku misle da je ovo Soroševa propaganda
bravo ja sam licno volintirao par put smo sakupljalji kurbanske kože i klali piliće
Super, to je bas nešto plemenito i lijepo. Ima dobrih ljudi.
Jesu ali malo sutra. svaka ta grupa je trebala u prosjeku zasaditi 77000 sadnica. Neka je usvakoj grupi po dvadeset osoba,to je prosjecno po osobi 3800sadnica. Neka za svaku sadnicu imaju prosjek tri minute,jednoj osobi je potrebno da to zasadi 192.5 sati. Pa vi skontajte koliko je realno zasaditi za jedan dan milion sadnica 😅
Bio, nego sta. I to bi bio posao zakopati tolike buntova. Ali evo,popravio se novinar,smanjio sa milion sadnica na 9000.
A sume federacije posjekle milion i jedno stablo.