Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Jagodica U mene vođe nemere tako! ;)
Niti sam sebicna, niti agresivna, a cijeli zivot napredujem, tako da ovi rezultati nemaju bas nekog smisla. Poenta je biti ljubazan i drustven ali postici autoritet i zadrzati ga svojom inteligencijom i sposobnostima vodje, a ne agresivnoscu i sebicnoscu!
Imam ja jednu na poslu. Satra se da nešto uznapreduje, al ne ide. Nešto neće, ne znam šta je koči. Al ona ubi svim silama. Džaba!
@vau Otkrili su ovi \"naucnjenaci\" ne toplu vodu nego KAPITALIZAM, i to onaj \"cisto\"krvni....
otkrili ste toplu vodu!
samo jos da se zaposlim, j.e.b.a.c.u.. m.a.t.e.r svima na svakom koraku, direktorska fotelja mi ne gine.
Jel pricamo o onim Wall street radnicima koji hodaju u odijelima od nekoliko hiljada dolara, prolaze kraj prosjaka da im ne ubace ni fening i preko berze kockaju tudjim parama. Mozda i ko oni iz Nestle kompanije koji su kupili jezero slatke vode od africkih domorodaca, kasnije ih odatle otjerali te ih na kraju primorali da kupuju vodu koja je prije njih bila beplatna. Izgleda da stvarno nisam za ovakve poslove.
zato i imamo ekonomije kao što ih imamo... sve ne napuhano sve je lažno...sve bilance izvjestaji dionice sve je bazirano na lažima... jer je ekonomija bazirana na izreci UDRI KONJA KOJI ORE