Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Brodsko remek-djelo je dugo 1.354 kvadratna metra"?? Nove mjere za duzinu, bravo.
hahahahaha
Jesi picajzla...Haj Bogati 99% nisu skolu zavrsili regularno.;)
...znalse kolko je kubnih metara visok?
Unutra isti Titanik, bio ja neki dan 😂
Jarane, da znaš na kakvim sam ja kruzerima bio, kad se ti kruzeri (po kojima sam ja partijao) poseru, iz govneta naraste ovakav čamac... eto, toliko..
Buraz nevalja ti google translate il si ti kolčina,nešto jest
@Saray Zasto ti ne bih vjerovala. Nisam ja poput vecine klixovaca koji ti govore da izmisljas i sanjas ako napises da si vidio svijeta. Ja za sljedecu destinaciju imam jedno jako zanimljivo mjesto sa puno sadrzaja. Uzivaj u Limi i sve najbolje ti zelim.
@Mala Miccy Takodjer ;) i da sto prije bacis neki tour po Juznoj Americi .
@Saray E vidis,Juzna Amerika je jedini kontinent gdje nisam bila. Voljela bih napraviti neku turneju od 20-tak dana,naravno da bi i Peru bio tu. To su bas posebne kulture. Nadam se da ce narednih godina doci na red.
@Mala Miccy Kad bi ti rekao da ti sad pisem iz Lime ne bi vjerovala :) Vjeruj mi samo za Peru ti treba 20 dana da bi sve vidjela i obisla ...i sve sto vidis ostavice te bez daha...
Čim mu je u nazivu sedmica,mora biti extra ;-)
@Saray Razumijem te krace plovidbe od otoka do otoka,mislila sam kad krene iz Francuske ili UK za USA recimo. Iako je meni i to jednodnevno obilazenje mjesta bezveze. Ja volim zemlju dozivjet kroz ljude i obicaje. Malo su dan dva za to. Eventualno dvije zemlje po vise dana. Ja sam spojila Tajland i Maleziju recimo.
Razumijem te i ja volim putovati ,te cross atlantik plovidbe jesu bezveze tu si po 12 dana na brodu...Al Ameri bas vole ove kruzeve i da obilaze te zemlje gdje sirotinja kao Honduras ,Belize,valjda im samopouzdanje bude vece...Moj prijedlog ti je da posjetis Peru ako vec zelis da dozivis zemlju i obicaje...Nesto neopisivo.
"Brodsko remek-djelo je dugo 1.354 kvadratna metra..."????? Jedinica za dužinu = m2....cool
Ambijent na slikama 2 i 5 meni dovoljni. 3 me podsjeca na Titanik :-(
divno je ali nije za nas obicne smrtnike mogu nasi politicari
Vazno je da se politicari odmore i relaksiraju najon napornog rada i donosenja odluka vitalnih za BiH.
Slazem se sa hermanom. Sta imam danima plovit po moru ili okeanu. Bolje te novce potrosit za neku egzotiku ili cool grad tipa NY ili Bangkokom npr.
Ne plovi se danima brod obilazi egzoticne destinacije, Jamajka , Kajmani, Meksicka rivijera,Majami...usidri se imas citav dan navece ides do druge destinacije,eventualno dva -tri dana od 7 plovis na moru citav dan... Za odmor super dvore te , uzivas ,imas sve kino ,teatar ,restorane ,kafice,,ma sve sto mozes zamisliti...
Bilo bi se divno ukrcati...ma gdje da plovi....:-)))
@kiki O dobro jutro Kiki. Na kruzeru zna biti dosadno bolje je izabrati neku egzotičnu destinaciju :)
@hermann hesse predpostavljam da zna.... medjutim men na moru nikada nije dosadno....:-)))) i meni egzotične i cak malo divlje destinacije puno vise pašu...ali valjda je dosadilo cekanje GOa...pa daj sto das...:-)))) dobro jutro Hesse
PRIKAŽI ODGOVORE (6)