Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanac digne kredit da ode na more, pa kede krompir i otplacuje kredit i suti godinu. Drugi se zale jer od plate idu na more. Ogromna razlika
Mozda ti tako ides, mnogi ne idu na taj nacin vjeruj mi ;)
Upravu je covjek. Ovi iz vecih gradova sto su obrazovaniji ne idu na taj nacin ali ovi iz manjih sredina radnici u fabrikama i zemljoradnici idu na kredit na more. Ja licno znam x takvih slucajeva. Mikrokreditne organizacije najviše na tome zarade
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja kad god sam oitao u HR na more sam docekan kao u bilo kojem drugom mjestu u BiH.
iskreno moje je iskustvo drugacije uvijek sam se osjeca kao treca klasa turista naspram zapadni
Je li iko ovdje zna za dropshipping, crypto
Žalim jadnike kojima je ovaj duhovit i zanimljiv
Bio sam sredinom maja u Umagu. 2 paketica piva sam platio 45 eura sto i nije skupo
Tko je lud pored Turske ljetovati u cro?! 5* All da svim mogućim u Turskoj košta kao samo 3* pp ma jadranu a gdje je još put raznorazne taxe ...
Jeste da ti zagorjeli Turci spopadaju djevojku, kao pusteni s lanca su, Hrvati su gospoda, i HR je za gospodu.
Ovo nekontrolisano nabrijavanje cijena kao neki de lux trend moze trajati neko vrijeme, sve dok musterije ne dodju tobe. Obice se o glavu i Hrvatima i onom sprzenom Nusretu.
Ovaj očigledno još nije bio u Mostaru...
Alooo daj meni, daj njima i uzmi i ti šta ćeš popit, tako Bosanac ulazi u kafanu gdje god ona bila. Pusti Eu vrijednosti svako seb plaća. Mi smo džekovi kad sutra ne bi imali šta jest.
Posudi, uzmi na teku, sramota kad neko dodje da se ne iznese slatko, voce, meza i rucak Srce nase Bosansko!
ZAŠTO SE NERVIRATI OKO CIJENA NIKO NIKOGA NA SILU NE TJERA DA IDE NA GODISNJI U HR IDETE TAMO GDJE JE JEVTINIJE NEBITNO JE KOJA JE ZEMLJA .ALI NIGDJE NIJE JEVTINO VIŠE I PO EU SU CIJENE OTIŠLE PO RESTORANIMA TO VALJDA VIDITE KUKANJE JE SVUGDJE PROŠLA SU TA JEVTINA VREMENA .NEBITNO KOJA JE ZEMLJA UĐITE SAMO U BEC MJESTA KOJA POSJEĆUJU TURISTI PA VIDITE CIJENE A OVI ŠTO SU PO EU I KAŽE SKUPLJE NEGO KOD NAS U EU TI SLABO IDU U RESTORANE I NEZNAJU CIJENE .
Danas je radni dan u BiH
Pa i dosad je bilo i u Jugi da svako nosi hranu kad ide na more
STO SE TICE CIJENA NIJE TOLIKO SKUPO DOSTA MJESTA PO HR SAM OBISO.DA JE MORE U AUSTRIJI PITO BI VAS DALI BI IKAD MORE VIDILI KOD NJI DONAU FESTU PA PIVO 9 EURA PRIJE NEKI DAN SAM BIO U NAŠOJ CEVABDZINICA U BECU XXL DVIJE PORCIJE ĆEVAPA DVIJE KOKTE 39 EURA TO JE SKORO 280 KUNA TOLIKO KOŠTAJU I NA MORU .
NORMALNO CIJENE SU SVUGDJE OTIŠLE NIJE TO SAMO U HR U BECU JE KRIGLA PIVA 7 EURA SNICLA 28 EURA NA DONAU FESTU PIVO 9 EURA BIO SAM NA DOSTA MJESTA U HR NA GODIŠNJEM I CIJENE SU KAO U BECU U RESTORANU I NEMOGU SE ŽALIT DA JE SKUPO .NPR U BECU DA ODEŠ NA ŽELJEZNIČKU GLAVNU STANICU FLASICA MINERALNE O,25 CETRI EURA .A MJESTA KOJA TURISTI POSJEĆUJU CJENE SU NE NORMALNE ZA BEC .BILO ŠTA DA KUPUJETE.
Ljudi, pa jel se mora ici bas u Hrvatsku na more? Jedino ako ste ovce za sisanje.
Bosanac ne zali za merak
0.75 boca je minimalno 120 kuna na obali, meni lijepo ja ga platim 4 marke u Mostaru i legnem ispod smokve
0.75 boca kvalitetno vino da podvucem kvalitetno! plavac mali crna boca porijeklo Hvar manje od 8 KM. Dovoljno za osobu za citav dan, a ako je cejf moze i na dva dana da traje...
I graševina je 60 kuna u marketu ali govorimo o cijenama u ugostiteljstvu