Roditeljska pažnja
0
Zavirite u grotlo Amsterdama
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta na ovim slikama ima što je roditeljska pažnja? To ne pišete na svojom dosjetljivom izumu, člancima \'Ljepotice\' gdje stavljate golotinju i povrh svega u podnaslovu piše da će me sigurno uzbuditi. Bolesno.
Ove slike isto da je netko napusen slikao..oh wait
Overrated. Praha >>> A\'dam
ZASTO NEMA MUSKARACA PO IZLOZIMA DA SEDU?
poslusaj te (opet) onu pjesmu Amsterdam od Corbe i sve ce vam biti jasno!! Ko voli muzeje ide u muzeje, ko vili da duva ide da duva, kafici, diskoteke, Bozije kuce, cvijece, kanali, restorani, sport. Nista manje nista vise kao u ostalim svjetskim gadovima/metropolama. Daj Boze da se ti nasi levati dogovore i da se okrenu razvoju nase zemlje, nebi kli danas-sutra i drugi gledali skine Bosne i svadjali se kao mi u vezi Amsterdama.. ZE u srcu, BOSNA do groba!!
Louvre 8-9 eur a svaki njihov zavisno od sezone najmanje 14 ... Sta se treba dodati? Ono sto nisu nabrali u dva muzeja, nadoknadili su u granapima s travom. Navali, narode.
jebao vas amsterdam duvam skank u bloku
ako ŠUHRETA čita ovaj članak i gleda slike udarit\'će je srce... i neće moći više da doji?!
Od svih koka dobra je ona sto sluzi kao nakurnjak!!!!
Panjeta novi Zuko Džumhur ili onaj u kockastoj košulji. J.e.bali te svi nacionalisti iz Riblje Čorbe.
i \'ta ce Vermeer, Jan Lievnes, Karel Apel i ostali Cobra-papci i Rietveld sa njegovom arhitekturom iz 30tih godina, kad tu nema jednevelelepne zgrade ko sto je Avazov toranj :))
Sta Ce ..? Rembrandt H. van Rijn i Vincent van Gogh ? Kad im nije kisla gloova ;) MA sta ce Anthony Fokker, Antonie van Leeuwenhoek ,i Anne Frank vidim im glave :)
E moj Jasko, ti si sljep kod ociju; dje ti dadzinica zivi pa ti zgrade u amsterdamu lice na cengic vilu? u nekom getu van ringa grada? ruzan grad? pa mozda si ti i bio u Svici i Luxembrugu, i njima se odusevijo, al to su malo malogradjanski ideali od drzava; pa je si ti uopste bio u centru amsterdama, prvi red 1600tota, drugi red 1700tota,...itd, kucice ko iz bajke, ljudi opsuteni. Amsterdam je puno vise od red light districta i coffe shopova; pogledaj samo 4,5 muzeja u tom gradu, kojima se ne mogu podiciti ni puno vece metropole, pogledaj arihtekturu zlatog sedamnestog vijeka...samo treba imati osjecaj i oko za detalj, ne moras ni ulaziti u muzeje da bi udahno duh proslosti, pa cak i red light district ima fantasticnu arhitekturu i kanale. fakat tuga koji smo mi provincijalci. @ja svaka cast majstore za te mudre rijeci o uzrocno-posljedicnoj vezi nedostatka sexa i agresije. inace te ravije-qu sa kanala su u sustini skupe, 50 evra \'\'za sve\'.
POGAN SMO MI NAROD MI KRSCANI; POGAN I ODVRATAN; NASE ZENE SU OBICNE KUR:VETINE
Amstrdam je sve - ali nije kao drugi gradovi.... onaj ko povijest/istoriju poznaje zna da se danasnji New York zvao Nieuw Amsterdam....(Novi Amsterdam) a onda su dosli britanci i nadili mu ime New York...Bas dio oko danasnjeg Manhattena.... toliko o \"selendri\", siru, brodovima, umjetnosti, klompama, draguljima, arhitekturi i slobodi sa puno, puno nacionalnosti.....
sta reci, kome posluku porati :D
Bora je legenda (ima on dijagnozu, ali je opet legenda)