Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slika 8. brkovi!!!
nigdje papirića, niti najlon vrećice, niti PET flaše u ovim vodama... došli divlji i istjerali domaće ima li ko da sad pokrene pitanje za genocid jer evo 3000 ljudi su pobili? zločin nikad ne zastarjeva!
došla krmad i ubila kulturu kojoj bi se i mi danas mozda mogli diviti
Volim ove stare slike. Gledam ljude na njima nekad zivi bili , hodali kao i mi, a sad ? Pod zemljom, i opet covjek misli da ce zivjeti vjecno ne priprema se za smrt i kaze nema Boga . Krupne su to rijeci , krupne :(
Dosli britanci i donijeli "civlizaciju"... bas me interesuje kakav bi svijet bio da nije bilo agresvnih europljana...
"Vojnici su u Lhasu stigli u augustu 1904., a putem su ubili gotovo tri hiljade Tibetanaca." Došli, posijali smrt i zavladali.... zato je Velika ta Britanija... Velika u svom zlu..
Kuda sve o i britanci nisu hodili...
Bitno Je Biti Bošnjak
neki nemogu svatiti koliko su glupi kad kazu da su bosanci
Ti ne mozes da shvatis koliko si glup kad si tako nepismen i kad komentarises na temama koje veze nemaju s popisom... cuj svatiti... cuj nemogu... Sjoj, pusa od bosnaca. :*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje oni vide grad ?