Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam sjajne informacije za sve na ovom forumu. Jeste li čuli za vrač čarolije po imenu Dr Ogundele? Taj čovjek je vratio mog muža koji me je napustio 7 godina samo za 24 sata, ja sam svoje ime, Isabella, Stvarno je, kontaktirajte ga na svom WhatApp ili Viber Chat: +27638836445. Moćan je.
Ma vecina copy/paste...i malo google.translate.... mozda malo research prije nego sto objavite
"Nova tehnologija pomogla im je da pronađu grad koji je bio zakopan duboko u džungli." - "Lidar was developed in the early 1960s, shortly after the invention of the laser". To kraljevi moji...i moja je baba nova po vašim standardima :D
treba tamo poslati profesora sama osmanagicha da to istrazi...on je strucnjak...