Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pitanje http://www.dance.hr/putopisi/132-saudijska-arabija.html Posjeti ovaj link i procitaj. Neki lik je bio u SA i prica kako je tamo, sta ima, izmedju ostalog i kako se moze doci tamo. :)
hhhHHaaaahah GLUPANIII
Da Isus ne zakasni.
Ti si još jedan dokaz da Bošnjaci ortodoksi nemate veze sa Srbijom. Humor kod Srba je smiješan ove tvoje umotvorine su ništa nula taraba.
sad cu se dobro naaajjesti svinjskih cvaraka pa possraaaatti sa sata na taj sugavii minnaret.
njemacki mozak i pare glupih muslimana.
Nije istina da će vas neko pretresati pred Mekom ili vas tjerati da proučite koji džuz, ovo ruglo od hotela i sata na njemu su pravili njemački inženjeri...trebalo bi da je predviđena samo za muslimane ali to je davno prošlo vrijeme. Ostalo se na tom da se ne može upražnjavati druga vjera osim islama u Meki ali sve ostalo ko s poslom...e sada nije baš tako lahko otići jer možeš dobiti za Saudiju samo poslovnu ili tzv hadžijsku vizu koju najčešće rješavaju u paketu preko popisa IZ. Iskreno mislim da im ovaj cirkus nije trebao ako su htjeli napraviti nešto moćno Rijad je za to puno pogodniji, ovako pada sjena na Kabu a to već 4.500 godina od Hazretli Ibrahima nije bio slučaj
ja ga je.be.m ako je veci od big bena. to je nemoguce. nema nista vece, ljepse i bolje od engleske. molim vas nemojte da sirite dezinformacije. Aj em veri apset. englez
\"Sveti sat u Mekki\" odkad je to sat za muslimane \"svetinja\" koliko se ja sjecam, muslimani nemaju svetinje, niti smije obozavati i velicati nesto osim boga (allaha) i to je to...cak veliki vjrnici ne dozvoljavaju kipove ili slike (ni priroda) u svojim kucama..... to sto saudijci ubiru ogromnu lovu sa hadzom o tome necu ni da pricam... dobro su to napravili....
Hajde ne s3r\'te - ni ja ne mogu bez vize u USA ni po kojoj osnovi ne samo po nacionalnoj ili vjerskoj. Nema tacka ende. Diskriminacija? Meni jest al tako je kako je - pa i ti ljudi imaju pravo da pustaju koga hoce.... Sveti sat? - Samo sam cekao glupost da cujem od povampirenih parama zadojenih arapskih armanoversaći kvazivjernika.
\"sveti sat\" wtf???
....poucna!:)....CLOCKS: Lights go out and I can\'t be saved Tides that I tried to swim against Have brought me down upon my knees Oh I beg, I beg and plead Come out of things unsaid Shoot an apple off my head And a trouble that can\'t be named A tiger\'s waiting to be tamed Confusion that never stops The closing walls and ticking clocks Gonna come back and take you home I could not stop, that you now know Singing come out upon my seas Curse missed opportunities Am I a part of the cure Or am I part of the disease And nothing else compares You are, you are Home, home where I wanted to go
VJEST BI BILA da su MUSLIMASNKI INZINJERI ARAPI napravili sat..ali dok je glupih ARAPA i njijove nafte bice love za INZINJERE HRISCANE NA ZAPADU..
...i sekunda (secunda latinski) takodjer.... Treba i to mjenjati, za kaj pa ne ???? More, bre (ove zadnje dvije rijecu su TURSKE, nametnute srbovima, a narocitu Srbinu od strane Turaka)
Citat: \"Sveti sat u Mekki počeo je kucati po naredbi kralja Abdullaha bin Abdulaziza Al-Sauda... jutros jednu minutu nakon 12 sati\", objavila je saudijska novinska agencija SPA.\" Pitanje: Po cijem satu su ga pustili u rad ???? Ili je ponoc odredjena onako strucno ODOKATIVNO. Minuta (latinski) je takodjer nametnuta, cime cemo nju zamjeniti ?.