Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@shizz Slazem se 100% !!! Sve dok je to tako Split, Dubrovnik, Zagreb pa i Beograd ce praviti pare na nasem narodu.
Aviokompanija za čovjeka.
Pa ko jos moze zaboravit u avionu Nikon D800? Kojeg je platio 12000 KM?
Zato ja nikada ne letim sa naseg aerodroma. Samo najgora iskustva nosim sa tog aerodroma, a jako puno putujem.
ovo naravno ne vrijedi za nas aerodorom, jer kod njih ako nesto ostavis ili ne smijes unijeti u avion pa ti oduzmu, onda te jos uslovljavaju do kada ces doci po to, inace to naravno ostaje njima. ponosne nase seljacine
Ja kad putujem Busom,uvijek ostavim ostatke bureka,cipsa,lijepim zvake po sjedistima,onda znam ostaviti prazne flase,iza sjedista,Jer ja sam ljakse iz BiH !!!
Normalno da je sad novcanik manje vrijedan, jer se finansijskim sredstvima raspolaze elektronski (naravno, ko ima tih sredstava).
novcanik spada u manje vrijedne stvari, hmm , ne bi rekla, to mozda ovi nasi bosanski novcanici i nas obicnih smrtnika :)