Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvjezdano nebo je divno. Zalazak sunca je divan. Zenski osmjeh je divan. Planinski potocic je divan. Cvjetno polje je divno. Zeljeznicke stanice nisu divne, a pogotovo nema najdivnijih. Mogu biti lijepe, ljepse i najljepse.
Tako je.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kod nas se moras kupati kad izadjes iz voza...
Željeznička stanica u Mostaru to ti je ko neki mit. Nit ti ko reklamira da ima neki voz i ne znam vozi li se iko tim vozom osim samih radnika željeznice,a postoji u srcima domoljuba BiH.
ovo je stvaarno... najdivno :-)
Iskreno sam se nadao da će ova naša iz Zavidovića biti među "najdivnijim"... Čuj "najdivnije" stanice, zaista kada pomisliš da ne može gluplje na klixu, ipak prevaziđu sami sebe...
A za vozove da ne napominjem... Prljavština, ulojena sjedišta, smradovi se miješaju sa smradom duhana, jer mnoga "gospoda" ne mogu izdržati pola sata bez tog smeća u ustima... Fuj, treba kupanje nakon vožnje u onakvim uslovima.
U strabourgu sve je ok oko vozova krecu na vrijeme i dodzu na vrijeme Tout va bien ^^
A kada trebas cekat voz po 1h duze zato sto kazni, onda te je briga za ljepotu stanice.
Evo da vam kazem u Njemackoj su u zadnje vrijeme vozovi prebukirani ,jes oke al....!
Da se zavale :-)))
jao kad vidjeh naslov ...kako se divno nasmijah
Joj ova u Liege-u je beton. :-)