Neobično djelo prirode
3
Jezero u obliku srca očaralo romantične
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
photoshop
Znate li da je i Trnovačko jezero, na samoj granici Crne Gore i Bosne i Hercegovine (između planinskih sistema Maglić, Volijak, Trnovački Durmitor) u obliku srca? :D :D
Kako neko moze reci majka prirode? Halo, kako da stvorenja(ljudi) imaju razum , a priroda nema toga !Pa zar moze neko misliti da nas je majka priroda stvorila?!Hajde ti malo citaj vise naucnih otkrica!!!
pa da i ja mislim da je ovo oslikana straznjica od nekog dinosaurusa :)))
kak bi se s merakom posro u ovoj carobnoj prirodi .... uhhh
divno je sto imamo google earth pa to mozemo provjeriti. cuj sad skontali da ima jezero u obliku srca... WOW i od mene
ma to je neko prije 1000000 godina napravio, prije leda :D mozda je bila dinostaurska guzica..
Wow, očaran sam! Stvarno nevjerovatno, pa zar je moguće? Pa cijeli život sam živio u zabludi i ne sluteći da postoji jezerce u obliku srca, al\' me gospodin Bruno spasio tog mraka i sada je moj život puno ljepši i kvalitetniji jer znam da tamo negdje postoji jezero u obliku srca. Još jednom, WOW!
a simbol srca je u stvari nastao kao skica zenske pozadine kad se ono namjesti. eto romanticari